UDID Kaydı Olmadan İOS 6.1 Beta 4 Yükleme - Aktivasyon Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cronaldo61

cronaldo61

Üye
    Konu Sahibi
UDID Kaydı Olmadan İOS 6.1 Beta 4 Yükleme - Aktivasyon Sorunu
Ben yabancı bir siteden İOS 6.1 Beta 4'ü indirdim. Ordaki anlatımda önce İOS 6'yı geri yükleyip ardından Beta 4 güncellemesini yapıyorsun. Bende aynı anlatıldığı gibi shift ile beraber tıklayıp önce geri yükleme dosyasını gösterip geri yükledim, ardından yine shift ile beraber tıklayarak Beta 4'ü yükledim ama İtunes İphone'u tanımıyor ve Telefon İtunes bağlantı ekranında kalıyor. Telefonum İphone 4 Vodafone'dan alınma, Türkiye kayıtlı. İlk İOS 6 çıktığında beta sürümünü yüklemiştim ve hiç bir sorun yaşamamıştım.
Bana yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

byname

Üye
iphonun hangı modelınden bahsediyosun 3mu 3gs mı 4 mu 4s mı

byname

Üye
CIHAZINIZDA SIM KILIT OLA BILIR SIMDI CIHAZINI ESKI DURUMUNA GETIRMEYI DENE ONCELIKLE ONUN ICIN I TUNESIN YENI SURUMUNU KUR VE SHİFT LEMEDEN GUNCELLEME YAP ONUN ICIN CIHAZI KAPAT HOME TUSUNA BASILI TUTARAK USB KAPLOSUNU TAK YAPAMAZSAN YARDIMCI OLURUM [email protected]

cronaldo61

cronaldo61

Üye
    Konu Sahibi
CIHAZINIZDA SIM KILIT OLA BILIR SIMDI CIHAZINI ESKI DURUMUNA GETIRMEYI DENE ONCELIKLE ONUN ICIN I TUNESIN YENI SURUMUNU KUR VE SHİFT LEMEDEN GUNCELLEME YAP ONUN ICIN CIHAZI KAPAT HOME TUSUNA BASILI TUTARAK USB KAPLOSUNU TAK YAPAMAZSAN YARDIMCI OLURUM [email protected]
Telefonun sim kilidi yok. İstediğim gibi güncelleyip geri yükleyebiliyorum. Benim sorunum İOS 6.1 Beta 4'ü yükleyince neden olmuyor.
bu videodakinin aynısını yapıyorum ama olmuyor. "iTunes'e bağlı" ekranında kalıyor ve iTunes iphone'u tanıyamadı diyor. 3-4 defa denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt