<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>

emosoft

Üye
Yahu bir türlü ısınamadım şu 7 den sonraki sürümlere.Hala 6.3 kullanıyorum.Çokta memnunum.

Bunlara birgün flaş player gelirmi ki?

bolt browserıda türkçeleştir sene kardeş ozaman süper olur çünkü en güncel tarayıcı şimdiden teşekürler

bulgay

Üye
Ya ben denedim.Ancak dil dosyasını bir türlü bulamadım...Tecrübe gerekiyor işte bu işlerde.Burhan bey hemen çevirir...

bulgay

Üye
Şu bolt browser'ın.Bir sürü class dosyası var.Jar dosyalarının en zor tarafı da bu olsa gerek.Hangisinin doğru dosya olduğunu nasıl bileceğiz ki.Bir tane şartgele seçtim.Çevirdim.Ancak bu sefer de program açılmadı.Ben de uğraşmaktan vazgeçtim...

Konu Sahibi

jar dosyaları sadece class"la bitmiyorki txt,app dta, bunlardada olabiliyor,sen bütün class ları deneme,başa çıkamassın.

--------------- Ekleme ---------------

jejep

Üye
çok sağol abicim

Burhan bey ben yukledim internete girmiyor yani uygulama acilsada bağlan miyor yardim edin teşekkurler tel 6630

Yaptim olmadı bende 7.2 de var yuklu o girıyo senin verdigin girmiyo uygulama aciliyor sıteyi yaziyorum öyle bekliyor suna bi care bul lutfen

Bir tvrlu girmiyo

Bir tvrlu girmiyo

Konu Sahibi

kardeş bende 6630 la internete giriyorum sorun olmuyor ucwebin 7.3 ayarlarını yapınca teli kapatıp aç ozaman olur yani programda bi sorun yok.