UcWeb 7.5 Son Surum/Yeni Link ve Saglam Link/Yeni Ozellik ve Arayuzu/Pc de nasilsa Telefondada oyle.

Sponsorlu Bağlantılar

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
kardeş binary dosyası düzenlenemez< diyor burda

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
    Konu Sahibi
UCWEB 7.5in içinde appucweb60.app diye bi yer varmı sadece ucweb60.app var x-plore onu düzenleme yapmıyor hata veriyor gerçekten bu işlemle oluyorsa yapan arkadaşlar yardım etsin bana ulaşın 5458731899

Sadece ucweb60.app var onu hex ile düzenle ye bas gerisi burda anlatılıyor.

Ya ... Ben bu programı cok istiyorum lutfen yapamiyorum biraz yardım trojen sen bir sey buldum diyodun anlat burda yapalim şimdi x plore giriyorum dosyayı hext acıyorum degisik yazilar cıkıyo ordan sonra sını nas4l yapacam bıde bendeki inğilizce x plore lutfen lutfen yardim....

X-plore ingilizce ise x-plore ayarlarına girip langeuge ye gelip türkçe yi seç programın türkçe olacak...Birşey bulduğum dediğim ise bu znx die bi program vardı uğraştıyordu baya bende x-plore ile deneyeyim bakayım dedim işte buldum.X-plore ile anlatımını buraya yazdım...

kardeş binary dosyası düzenlenemez< diyor burda

Binary dosyasını duzenlemeyeceksin.Ucweb60.app dosyasını hex ile duzenleye basacaksın...

1-Asagida link var tiklayip direk indirin.Dosyanin icindeki ucweb 7.5 .sis dosyasini telefonunuza yukleyin...2-X-Plore programiniza girin.(Eyer sizde x-plore yoksa maxicep/s60 sistem araclarinda mevcut.)3-Programi Telefon hafizasina kurduysanız:C:system/apps/UcWeb60/UcWeb60.appHafiza Kartiniza kurduysaniz:E:system/apps/UcWeb60/UcWeb60.appucweb60.app nin uzerine gelin sonra sirasiyla ! bunlari yapin:Menu ye basin/Dosya ya basin/Duzenle basinSonra tekrar Menu basin/karakter Duzenle basin/Menu basin/Ekleme modu basin/karakter arama basin ve 004400701690172 yazin tamama basin.Arayinca cikan Bu cikan 15 rakami silin.Kendi imei nizi yazin.(imei yi bilmeyenler *#06# yazarak bulabilirler) kaydetip cikin.________________________Hayirli ve Ugurlu olsun program hazir.Artik programa rahatca girebilirsiniz.

zaknebutt

Üye
n79 da desteklemiyor

ysny

Üye
jar uzantılı var mı bunun denemek istiyorum

fener_1996

Üye
Paylaşım için tşkrlerde benim telefonum 6630 harfi harfine yaptım açılmıyor acele yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar çözdüm yaptım

00440070... Yazdıktan sonra silmiyonuz en bastan sıfırn üzerinden ımeili yazıynz

atillatik

Üye
tşk arkadaşım süperrrr çalısıyor 7.4 den daha hızlı tek sorun inglizce (: türkçeye çevirme şansın yokmu süper olur valla (:

trsword52

trsword52

Üye
"N80" e yüklenmiyor bilginiz olsun. Bende "7.4" çalışıyor ama.. Sorun nerde? "sis" dosyası olmasından kaynaklanabilir mi?(!) Genelde "sisx" uzantıları çalıştırıyor. Çözümü bilen var mı?

"sis"in sonuna "x" ekleyip kurmayı denedim yine olmadı............

atillatik

Üye
emegine saglık kardeş on numara eskisinden cok cok hızlı facebookdan da aynı pc de oldugu gibi istedigin herseyin paylaşımını yapa biliyorum kısacası süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Tuncmetin arkadasım x-polerini sil yenisini yükle 36 yıllık x-polerin varsa onda aynı senin dedigin hatayı veriyor bende de aynısı oldu silip farklı bir x-poler yükledim sorun cıkarmadı..şimdi süper calısıyor müthiş birsey tek sorun ingilizce ama olsun nasıl olsa ezberledik neyin nerde oldugunu kullana kullana (:

derzo

Üye
ben ucweb 7.5 indirdim kurdum ama baglanmıyor neden açaba

lotus35

Üye
7.5 e71 desdeklemiyor uyarısı tel hackli sistemde acik

bincol

Üye
Program için teşekkürler; ama ne yazıkki olmadı sebebiyse ucweb60.app dosyasına senin dediğin gibi menüden düzenleye basınca yukarıda arkadaşın da dediği gibi binary dosyası düzenlenemiyor diye bir hata veriyor, bu konuda da yardımcı olursan sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

emanetkalp

emanetkalp

Üye
ya senin dediklerini yapiyorum senin verdğn rakamaları yazıyom ama olmuyor bulunamadı filan diyor :(

Sembolbu

Sembolbu

Üye
tşk

speedydancer

speedydancer

Üye
Helal olsun.. eline sağlık.. YAPTIM OLDU :D

HackerCelik

HackerCelik

Üye
saol bilader anlatım guzel olmuş

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yapanlar çok.Biraz ugrastirdigi icin cok genis anlattim.Yapamayanlar eksiksiz yapsin.Binary dosyasını duzenleyemeyenler olmus onlarda X-plore programını guncellesinler yaparlar :D

SERTREIS

SERTREIS

Üye
ii de verdiğin resimle alakası bile yokki peh

AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah

erkişi

Üye
Teşekkürler emeğin için

Üst Alt