UCWEB 7.5in içinde appucweb60.app diye bi yer varmı sadece ucweb60.app var x-plore onu düzenleme yapmıyor hata veriyor gerçekten bu işlemle oluyorsa yapan arkadaşlar yardım etsin bana ulaşın 5458731899
Ya ... Ben bu programı cok istiyorum lutfen yapamiyorum biraz yardım trojen sen bir sey buldum diyodun anlat burda yapalim şimdi x plore giriyorum dosyayı hext acıyorum degisik yazilar cıkıyo ordan sonra sını nas4l yapacam bıde bendeki inğilizce x plore lutfen lutfen yardim....
kardeş binary dosyası düzenlenemez< diyor burda
ystem/apps/UcWeb60/UcWeb60.appHafiza Kartiniza kurduysaniz:E
ystem/apps/UcWeb60/UcWeb60.appucweb60.app nin uzerine gelin sonra sirasiyla ! bunlari yapin:Menu ye basin/Dosya ya basin/Duzenle basinSonra tekrar Menu basin/karakter Duzenle basin/Menu basin/Ekleme modu basin/karakter arama basin ve 004400701690172 yazin tamama basin.Arayinca cikan Bu cikan 15 rakami silin.Kendi imei nizi yazin.(imei yi bilmeyenler *#06# yazarak bulabilirler) kaydetip cikin.________________________Hayirli ve Ugurlu olsun program hazir.Artik programa rahatca girebilirsiniz.ben ucweb 7.5 indirdim kurdum ama baglanmıyor neden açaba