Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
=> Ucweb 7.4 Türkçe en son sürüm By BULGAY
Sponsorlu Bağlantılar
gundyyy
Üye
sag ol bremın emegine saglik
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim hewal
vhd
Üye
Bişey soracam. Bunda facebookten indirmeden video izleyebiliyomuyuz. Yoksa indirince mi izleniyo. Youtube dan falanda video izleniyomu????
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Telefon modeline göre değişiyor bildiğim kadarıyla.Ben 6630'da indirdikten sonra izliyorum...
erdem.battal
Üye
nasıl indiriyoruz videoyu
alone_city
Üye
Kardeş sana daha önce söyledim n70i denedim 6600f denedim her iki telefonumda denedim bağlantı olmuyor ya garanti prox de sorun var yada yardımcı olsanızHAKAN
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada siteye nasıl program paylaşıyoruz yardımcı ola bilirmisin
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Hocam, biz sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.Onun için sorunun kaynağını anlamış değilim.Bizde herhangi bir sorun yok.Eğer siteye yeni konu paylaşmak isterseniz, yeni konu aç bölümünden program ekleyebilirsin.
knezz
Üye
teşekkürler
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim kardeş...
yunusbrs
Üye
tsk
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim...
canko45
Üye
cok harika olmus bende böyle birprogram ariyordum saol
bulgay
Üye
Konu Sahibi
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana...
alican_1919
Üye
arkadaşım bendede aynı sorun war açılırken turkcell interneti seçiyorum sonunda başarısız diyor
bulgay
Üye
Konu Sahibi
hocam sanırım siz de 6600 kullanıyorsunuz. Bu telefonda son zamanlarda bu konuyla ilgili çok şikayet alıyoruz. Genel bir sorun. Isterseniz ucweb.com'a girip eski sürümleri indirmeyi deneyin...