=> Ucweb 7.4 Türkçe en son sürüm By BULGAY

Sponsorlu Bağlantılar

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Hocam vdf intr yaptım yine aynı acaba proxs desteklemiyor bir n70 uğrassanı lutfen hocam bir care bulun

--------------- Ekleme ---------------

Hocam 7.3 aynı sey 6.3 te aynı sey 7.0 aynışey ama 7.2 kuruluyor lutfen n70 bir care bulun

ya hocam yardımcı olamadığım için üzgünüm :(
n70 kullanan başka arkadaşlar varsa onlar da aynı sorunu yaşıyorlar mı acaba....

akif_inal

akif_inal

Üye
saol adamım :)

Maxis_

Maxis_

Üye
Eyvallah kardeşim be..facebook hemen :d

Paranoya

Paranoya

Üye
sağolasın .

Terzi38

Terzi38

Üye
Arkadaslar su an n70 ten 7.4 u kullanarak yazıyorum siz nasıl yapamadınız eger vodafone interne erisim noktası olmuyorsa turkcell ınternet yapın tabi bunun icinde turkcell bi hattı telefona takıp ayarları almanız gerekıyor ben boyle kullanıyorum hic bi sorun yok.Programida ucwebten indirip yuklemeye calismayin yuklenemiyor diyor explore veya fexplorer den yukleyin cunku bulgay kardesimın dedıgi gıbı baska uygulama acık olunca bu hatayı veriyor

zaza

zaza

Üye
evet doğru n70 te tamamlanmıyor bi türlü bikaç defa denedim olmayınca bıraktım ama kararlıyım onu çalıştıracam :D

Arkadaslar su an n70 ten 7.4 u kullanarak yazıyorum siz nasıl yapamadınız eger vodafone interne erisim noktası olmuyorsa turkcell ınternet yapın tabi bunun icinde turkcell bi hattı telefona takıp ayarları almanız gerekıyor ben boyle kullanıyorum hic bi sorun yok.Programida ucwebten indirip yuklemeye calismayin yuklenemiyor diyor explore veya fexplorer den yukleyin cunku bulgay kardesimın dedıgi gıbı baska uygulama acık olunca bu hatayı veriyor
ben daha n70 i alalı bigün olmadı vodafone ayarlarınıda hala almadım bugün alıp bu sefer öyle deniyecem galiba eski ayarlar artık o kadar popöler değil :d:

Yaptım şuan 7.4 yazıorum :D galiba eski ayarlar gerçekten işe yaramıo :D

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
evet doğru n70 te tamamlanmıyor bi türlü bikaç defa denedim olmayınca bıraktım ama kararlıyım onu çalıştıracam :D

ben daha n70 i alalı bigün olmadı vodafone ayarlarınıda hala almadım bugün alıp bu sefer öyle deniyecem galiba eski ayarlar artık o kadar popöler değil :d:

Yaptım şuan 7.4 yazıorum :D galiba eski ayarlar gerçekten işe yaramıo :D

arkadaşlar ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.Demek internet ayarlarını yenilemek gerekiyormuş....

zaza

zaza

Üye
arkadaşlar ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.Demek internet ayarlarını yenilemek gerekiyormuş....
bişi değil maksat iş görülsün vodafone ayarlarını alsınlar yada 7.3 kursunlar sonra 7.4 le değiştirsinler her ikiside işe yarıyo :oke:

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle kardeşim.Türkçe dil dosyasını da mutlaka indirin arkadaşlar.Sonradan sorun çıksın istemiyorum...

bişi değil maksat iş görülsün vodafone ayarlarını alsınlar yada 7.3 kursunlar sonra 7.4 le değiştirsinler her ikiside işe yarıyo :oke:

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sakın dil dosyasını da indirmeyi unutmayın.

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Burhan abi ben ugur msn den.Yeni nick in hayirli olsun...ikiniz bu programi birlikte yapamazmisiniz yani fikirlerinizi birlestirseniz guzel olur.Size bisi soracam.Ben telefona yuklemistim.Nasil yaptim bilmiyorum,siteler yuklenirken altta sayfa yukleniyor kutusu menu yerinden sona kadardi cok guzeldi simdi onu nasil ayarlarim oyle yine? Ahmet Hocam emeginize saglik ama daha cok gelistirebilirsin...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Lütfen kendi aranızda tartışmayın özel sorunlarınızı özelden halledin burda amaç paylaşmak paylaşımı kimin yaptığı önemli değil saygılı olalım birbirimize emeğe saygı konudaki konu ile alakasız mesajlar silinene kadar konu kilitli

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu tekrar açılmıştır hepinize iyi forumlar

ofulanof

ofulanof

Üye
Aramalari Wap üzerinden yapıyor nasıl düzeltiliyor birde çoğu sitelerde harfler kutuck olarak gözüküyor. Tel 6600 yardım dil dosyasını yükledim

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Aramalari Wap üzerinden yapıyor nasıl düzeltiliyor birde çoğu sitelerde harfler kutuck olarak gözüküyor. Tel 6600 yardım dil dosyasını yükledim

hocam dil dosyasını yüklemişsiniz bu iyi.Aramalar konusuna gelince.Öncelikle programdaki google'yi kullanmayın.Çünkü o ıngilizce server'e yönleniyor.Bunun yerine direk adres kısmına yazın.Yine ıngilizce server olacak.Aramalar kısmına 'google tr' yazın.Ordan türkçe google'yi açacaksınız.En altta mobil versiyon ve normal site diyecek.Ordan normal'i seçin.Tamamdir.Sorunu anladığım kadarıyla açıklamaya çalıştım.Umarım yararlı olmuştur...

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Gereksiz Konusmalari burda yaptigim icin ozur dilerim herkezden...Fazla ileri gitmis isem Ahmet hocam ozur dilerim...

Üst Alt