=> Ucweb 7.4 Türkçe en son sürüm By BULGAY

Sponsorlu Bağlantılar

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
En son ve sorunsuz sürüm eklenmistir.Burdan indirebilirsiniz.Ekran görüntüleri de yenilenmiştir...

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
teşekkürler

ofulanof

ofulanof

Üye
O site çok karışık premium falan istiyo maxicep e yüklesen be kardeş

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi

reveletion

Üye
Ahmet hocam 7.4 iyidi ama sonra çıldırmaya başladı hata üzerine hata bıktım yav bunu yine bir gôzden geçirsen iyi olur virus oldu yav telefon gidiyo valla saygılar sen olmassan maxicep olmaz saygılar

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet hocam 7.4 iyidi ama sonra çıldırmaya başladı hata üzerine hata bıktım yav bunu yine bir gôzden geçirsen iyi olur virus oldu yav telefon gidiyo valla saygılar sen olmassan maxicep olmaz saygılar

rica ederim kardeşim.Ben şuan ucweb 7.4'le bu yazıyı yazıyorum.Herhangi bir sorun yok.Belki senin telefonunda bir sorun olabilir.Virüs falan bulaşmış olabilir.Bir format atıp tekrar dene istersen.Umarım hallolur,...

canko45

Üye
Tesekurler

matarxo

Üye
Saol kardeş emeğine sağlık ama benim bır sorunum var tel 6630 programı yükledim ama açılırken başlatılıyor yaziyo ve ben de bekliyorum ama başlatılma başarız diyor ve tamam diyorum daha sonrada arama yaptıyorum ama internete bağlanıyor gıbi gözüküyor ama hiçbır şey gelmiyor daha sonrada opera ile girebiliyorum şebekede de problem yok bunun nedeni nedir

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş emeğine sağlık ama benim bır sorunum var tel 6630 programı yükledim ama açılırken başlatılıyor yaziyo ve ben de bekliyorum ama başlatılma başarız diyor ve tamam diyorum daha sonrada arama yaptıyorum ama internete bağlanıyor gıbi gözüküyor ama hiçbır şey gelmiyor daha sonrada opera ile girebiliyorum şebekede de problem yok bunun nedeni nedir

hocam o sorun bende de oluyor bazen.Sanırım kullandığımız programın çin üretimi olması bazen sorun yaratıyor olabilir.Programın eski versiyonlarında bu sorun yoktu.Yeni versiyonda bazen oluyor...

shinemoon

Üye
Anacım sen yapmışın ama ben senin gibi yetenekli değilim .dediğin yöntemi uygulayamıyorum..ve bunu telofonuma çok yuklemek istiyorum..ne olcek şimdi...

punqermojo

Üye
Teşekkürler kardeş baska bir ucwepde giremiyordum dedgin gibiyse mükemmel olur.

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Anacım sen yapmışın ama ben senin gibi yetenekli değilim .dediğin yöntemi uygulayamıyorum..ve bunu telofonuma çok yuklemek istiyorum..ne olcek şimdi...

sorun nedir tam anlayamadım.Telefon modeliniz nedir, öğrenebilir miyim...Ben bu yazıyı 6630'da ucweb ile yazıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler kardeş baska bir ucwepde giremiyordum dedgin gibiyse mükemmel olur.

inşallah bununla girersin kardeş...

punqermojo

Üye
kardeş girmiyor aga bağlanıyor diyor öyle kalıyor ? :s

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
kardeş girmiyor aga bağlanıyor diyor öyle kalıyor ? :s

allah allah.Ilk yüklemede bir dakikalık beklemeden sonra direk giriyor.Acaba bağlantı istenirken yanlış bağlantıyı mı seçtiniz.Wap yerine internet'i seçmeniz gerekiyor.Bende hiçbir sorun olmadı.

bybrutus

bybrutus

Üye
:tşk:

Üst Alt