ucuz ve canavar gibi bir laptop önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
ucuz ve canavar gibi bir laptop önerirmisiniz
arkadaşlar ben zamanında hiç pc bilgim yokken ailem bana bir capser masa üstü aldı ama görmelisiniz ram 512 ekran kartı yok pc çökükü artık 5yıl geçti pc yaknıda ölecek gibi geliyor ram mamda alamam ekran akrtı falan liseye gideceğim birdahaki yıl ban şöyle ramı bikere 3-4 olması lazım ekran 1gb kapasite önemli değil ama hiç adam gibi bir oyun oynayamadım bu pcde assasing creed 2 yi falan çalıştırsın istiyorum metin2 hamachi server kurabileceğim bir laptop ayrıca performasınsı çok önemli ders dosyaları hazırlayacağım ben bu ikisini buldum

nasıl sizce büyük oyunları kaldırırmı bunlar ha unutmadan 1.000tlye yakın civarlarda olsun taksitle alacağız şimdiden teşkkürler

----------Eklendi @ 20:36:31 ---------- Yazıldı @ 20:30:42 ----------

bu arada gta 4 üde çalıştırırsa çok süper olur

hepsiburada.com da ki acer bütün oyunları kaldırıyo gta 4 de dahil olmak üzere.

ilsrt

ilsrt

Üye
özellikler senin istediğin oyunları kaldırır ve fiyatu çok uygun Sağlam Marka

brk38

brk38

Üye
özellikler senin istediğin oyunları kaldırır ve fiyatu çok uygun Sağlam Marka
packard-bell bende kullanıyorum tasarım olarakta harika bi cihaz fiyat çok çok iyi ben i3 işlemcili olanı geçen sene 1350 tl almıştım fiyat çok iyi.

ilsrt

ilsrt

Üye
packard-bell bende kullanıyorum tasarım olarakta harika bi cihaz fiyat çok çok iyi ben i3 işlemcili olanı geçen sene 1350 tl almıştım fiyat çok iyi.

Packard Bell'i pek bilen yok ama bilen de sağlam bi marka olduğunu biliyor

futbol123

futbol123

Üye
açırma 490tl ye + 50tl hediye ceki harici ekran kartlı 4gb ram param olsa hemen alırdım netbook fiyatına notebook hemde coğu güncel oyunu düşük-orta seviyede acıyor

RidLe

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl

atakan kır

atakan kır

Üye
bu nasıl

kardeşim bn 10 eylülde indirimdeyken aldım çok memnunum bütün oyunları yüksek seviyede kaldırıyo bn 1331tl ye aldım

alpharry

alpharry

Üye
Packard Bell'i pek bilen yok ama bilen de sağlam bi marka olduğunu biliyor
2 tane packard bell eskittim fiyatına göre güzel özellikler var ama oyun oynanmaz onla ısınıyor hemen hiç tavsiye etmem. araştırırsanız diğer forumlarda da görürsünüz zaten ısındığını

brk38

brk38

Üye
2 tane packard bell eskittim fiyatına göre güzel özellikler var ama oyun oynanmaz onla ısınıyor hemen hiç tavsiye etmem. araştırırsanız diğer forumlarda da görürsünüz zaten ısındığını
evet çok ısınma probelemi var bence tek sorunu acayip ısınıyor :(:hmmm

smlator

smlator

Üye
i5 veya i7
4 gb ram
2 gb nvidia ekran kartı

Böyle birşeyi 1000-1500 tl arasında bulabilir miyim acaba ?

alpharry

alpharry

Üye
i5 veya i7
4 gb ram
2 gb nvidia ekran kartı

Böyle birşeyi 1000-1500 tl arasında bulabilir miyim acaba ?

bu zamanda çok zor birşey istiyorsun kardeş piyasalar karışık dolar yüksek:) i5 işlemci 1gb gt540m ve ısınmayan asus kalitesini 1350 e aldım kampanyalı:) asus k53svsx144d çok araştırdım(2 ay) o fiyata başka bir pc bulamadım kaliteli tavsiye ederim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...