Ucuz ama çok etkili bir cep telefonu önerirmisiniz ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz ama çok etkili bir cep telefonu önerirmisiniz ? :)
Dostlar, motosiklet alacağımdan ucuz telefona yöneldim, ucuz ama çok etkili bir telefon önerebilirmisiniz ?

Tuşları koca koca olsun
Müzik dinlensin adam gibi ( şu an devşirme bi telefon var, arka planda müzik çalma kabiliyeti yok :D )
Stereo bluetooth kulaklığa uyumlu olsun
Ekranı net olsun, mümkünse büyük olsun.
Resim çekmese bile olur :) :ehe
( fiyat aralığı 0'dan 400'e :) 500 ü geçmez )

bu fenaymış :hmmm

sevgiler..

Cynical

Cynical

Üye
Bulabilirsen eğer, Sgh i550w. Şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyat/performans cihazı.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum fakat o top gibi dönüyor, joistiği kullanamam ki :)

bora nickli üyemizde vardı :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gittigidiyorda araştır.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el istemiyorum, ayrıca gg de rütbem var :) inceleme falan yazdım oraya, orda fiyat araştırması pek iyi olmuyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
N73 u tek geçerim Salih :D bütün özellikleri var ... 3g falan da var ... 440 civarı alırsın :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Salih o zaman çık bir telefoncularda gez İstanbulda bildiğim kadarıyla sadece ceptelefonu üzerine mağazalar var, yoksa Kocaelindemiydi ya :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
telefoncularla olacak iş değil, onlardan çok şey biliyorum fakat şu aralar fiyatlar düştü, tercih yapmakta sıkıntı çekiyorum..
n73 de joistik var, onunla uğraşamam :ehe bozulur falan.. Sıfırı üretilmiyor, kısa sürede bozulmayacağının garantisi yok..

masterayfox

masterayfox

Üye
telefoncularla olacak iş değil, onlardan çok şey biliyorum fakat şu aralar fiyatlar düştü, tercih yapmakta sıkıntı çekiyorum..
n73 de joistik var, onunla uğraşamam :ehe bozulur falan.. Sıfırı üretilmiyor, kısa sürede bozulmayacağının garantisi yok..
samsungun dokunmatik ekran sorunu olmayacağı ne malum önce dokunmatik mi bir telefon istiyorsun ona bak eğer değilse n79 veya n73 al n73 nokianın (n70 le beraber)en sağlam kasalı telefonudur samsunglar hiç sağlam değil

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O zaman nokia dan şaşma derim :D 5800 olabilir mi :)

nafut1

Üye
selam arkadaşlar.t-tech storm kore malı bir telefon aldım ama bunda java var mı çözemedim..bilen varsa cevaplayabilirmi..? ayrıca internet çıkıyor ama p.c deki gibi değil..yeni yazılım yüklemek istiyorum ama dosyaları açmıyor..bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

xxcngxx

xxcngxx

Üye
kardeş hp ıpaq 514 voice messenger süper telefon güzel performans kendim kullanıyorum telefonu çokta memnunum bence ucuz ve etkli bi cep telefonu... hepsiburada'da var bi incele

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
samsung dokunmatikler hakkında bir bilgim yok, ucuz ama iyi olsun yeterli :ehe

tavizsiz87

Üye
nokıa 6220 classic veya 6260 slide tavsiye ederim o fiyatlara

xsimaroo

Üye
n 73 derim diğerlerini bos koy rami dsk ama dünyanın en i merceği var yane car zeiss vs vs :oke:

Neverex

Üye

Bi bak derim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
3120 classıc al kaldeş fiyatı 300 milyon bişey 2 mp kamera flaşlı 27 mb dahili hafıza 3g destekli mp3 çalıyo video kaydedip oynatıyo

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Öneriler için teşekkürler, halen gönlümde 5730 olsada :)

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Ben N70 öneririm. Piyasada sıfırı yok zaten :D o yüzden 2. el bulursun.
En fazla 160 lira gibi bi fiyata alırsın.
2mp kamera+flaş
21 MB dahili hafıza+1 GB kart
30 MB ram
220 Mhz işlemci hızı

sertifika gibi bi problem olmadan yüzlerce program ve oyunu sorunsuz çalıştırabilen canavar gibi bi telefon.Telefonun özellikleri senin elinde, ıstediğin kadar geliştir ;)

oyun mu istedin, N-gage oyunları yükle
Program mı istedin, aklına gelen hertürlü programı yükleyebilirsin
Kamerası az mı geldi, programla 3.2 Mp e kadar çıkarabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt