uçuşmodu son versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
uçuşmodu son versiyon
Psiloc System Tools versiyon 1.81. crackli ******e gerek YOK
Bu program ile telefonunuza uçuş moduna(flight mode) geçerek telefonların açılmasının yasak olduğu yerlerde mesela otobüs hastahane uçak gibi yerlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ve sizi nemesajlan nede aramalarlan rahatsız edilmesini istemediğiniz zamanlarda keyifle oyunuzu oynayabilirsiniz. Bu program uçuş modu ile telefon normal olarak GSM operatörüne ayırdığı hafızayı da kaldırarak telefonuzuna hem hafıza hem de performans artışı sağlayabilirsiniz...
Ayrıca bu programın başka özellikleride var mesela operator logosunu değiştrmek veya kaldırmak, telefonuzun anlık kendi görüntü çekmek gibi....

Piyasadaki tüm Symbian telefonlarla uyumlu .Uyumlu olanları listesi ise şöyle;

NOkia Symbian lar.. ve,

Sendo X

Siemens SX1

Panasonic X700

Samsung SGH-D710

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fatih793, zeybekefe09, " Tehlike " ve 2 diğerleri

batu26

Üye
saol

dramali

Üye
attach yerine rapid e atsaydın daha güzel olurdu

SKYBRAVE

SKYBRAVE

Üye
'exalans' ellerine sağlık.Çok işime yarayacak bu program..

hasansuzgan

hasansuzgan

Üye
tesekkurler gardasım

hasansuzgan

hasansuzgan

Üye
tesekkur ederım

erhan2144

Üye
tşkr ederim

__Midas__

__Midas__

Üye
Eskiden kullandığım çok yarayışlı bir program,bende hatsız seçeneği var o yüzden yüklemiyorum ama olmayanlar için süper...

yunusarsalan

Üye
güzel çalışma

yunusarsalan

Üye
thank you

thesonofthesun

Üye
teşekkür ederim

keremkaraoglan

keremkaraoglan

Üye
teşekkürler dostum

shaggy77

shaggy77

Üye
7610 a yükledim uçuş modunu açtım ''telefon kapanacak, kapanınca sim kartı çıkartın tekrar açın'' yazıyordu.. açtığımda tekrar sim kartı takın yazdı, takmadan menüye birkaç kez basınca uçuş moduna girilecek dedi ok dediğimde telefonda hiç hareket yok ekran koruyucu çıkıyor fakat menüye girilemiyor...

akrepkore

akrepkore

Üye
eline saglık dostum süpesin bakalım diger eski modelleri gibi bi hüsran yaratmaz inşallah .ben daha denemedim ama bence buda bi işe yaramaz gibime geliyor.yararsa cok ii olacak.

electroo

Üye
süper dostum :D exeLans sen bu işten anlıyosun helal olsun emeklerine :)

electroo

Üye
emeğina sağlık süpersin

keylog

Üye
bu versiyon7610da çalışmıyo:( bunun 1.93ü çıktı o çalışıyodu onunda cracklisini bulamadım:sos:sos:sos

Takipçi Satın Al

Üst Alt