Cep Telefonu Hızlandırıcı Sonunda İcat Edildi (BlAcKinCi)

Sponsorlu Bağlantılar

bafralimk

bafralimk

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Hızlandırıcı Sonunda İcat Edildi (BlAcKinCi)
İşte Arkadaşlar Cep Telefonunuzu Artık Hızlandırın..!

Yöntem Adı :Kuzey - Güney - Doğu - Batı Yöntemi
Kategori :Symbian
Dil : Türkçe
Format : (.sis)
Boyut : 1.18 Mb
Upload & Tasarı: BlAcKinCi
Resmi Sitesi:
Dosya Sayısı: 4
Yayım Tarihi: 02/06/2010

Biliyorsunuz ki s60v2 cihazları çıktığı günden bu yana hep şikayet edilip duruyor neden bu kadar yavaş gibisinden, kullandığım yöntem sayesinde artık böyle bir derdiniz kalmayacak. Kesinlikle kalmayacak çünki yöntemim birebir denendi.

Birazda uyumlu cihazlardan bahsedeyim size:

Nokia: 6600 - 6620 - 6630 - 6670 - 6680 - 6681 - 7610 - 3230 - N70 - N71 - N72 - N90

Kuzey - Güney - Doğu - Batı Yöntemi bana aittir.

Çalışma Mantığı Şudur;

Kuzey: Telefonun ramini kullanarak ritmini artıran ve telefonu kullanırken yavaşlatan bir çok dosyanın devre dışı bırakılmasını sağlayan küçük bir icadımdır.
Not: Kesinlikle telefona hiç bir zararı yoktur.

Güney: Kendi yaptığım 3rd iconlu ödüllü temam. Bunu vermemin sebebi diğer temalardan birçok iyi yanı var mesela eklemem sebebimden örnek vereyim temayı hazırlarken malzemeleri hafifleterek kullanmıştım (örneğin; 2mb'lik dosyayı kaliteyi bozamadan 1mb'ye düşürmek gibi) haliyle tema telefonda hem kaliteli durdu hemde telefonu kasmadı anlıcanız hızlı ve tasarufflu bir tema tasarruftan kastım şu telefonun fon rengi genelde koyuydu bunuda bilinçli yapmıştım telefon bataryasının dayanıklılığını artırıp şarjın çabuk bitmesine engel olsun diye.

Doğu: Freemem bu programı anlatmama bile gerek yok ancak yinede bahsedeyim telefonun arkaplanında çalışan bazı uygulamaları kapatarak rami boşaltan uygulamanın kendi versiyonum. Programda bir çok hatayı giderdim ve Türkçeleştirdim.

Batı: Spmark04 bu programı belki duymuşsunuzdur. Bilmiyorsanız kısaca şöyle anlatayım telefonun hızını ölçmeye yarayan bir uygulamadır.Türkçeleştirdiğim en gelişmiş ve en sorunsuz versiyonudur.

Test Sonucu:

İşte verilerden fark anlaşılıyor başarının kanıtı.

Tavsiyeler:

1. İşlem kaydınızı 1 güne mesaj gönderme geçerliliğini 1 saat yapabilirsiniz.
  2. Telefonunuz 6600 ise temalardan menü iconlarını standarta çevirebilirsiniz.
  3. Mum sms, antivirüs gibi arkaplanda çalışan benzer uygulamalardan kaçının antivirüs kullanmanız gerekiyorsa eğer benim tasarladığım ''aLONE'' isimli antivirüs programını kullanın çünki arkaplanda çalışmaz virüs girdiğinde programı açar taratır silersiniz programı buradan indirebilirsiniz.
  4. Kamera, ses kaydı vb uygulamaları hafıza kartınıza yönlendirin.
  5. Mesajlarınızı klasör açarak içine taşıyın.
  6. ''C'' ve ''E'' sürücülerinizde dosya bulundurmamaya çalışın yani dağınık dosya olmasın varsa klasör oluşturarak içine atın.

Tüm Rar kodlarim: blackinci'dir.

Bafralimk;
Not: Lütfen yukarıdaki download butonundakini kullanalım arkadaşlar aşağıdaki eklenti hatalıdır...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yasin054, suskun_56, H/\S/\N ve 12 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler Elinizie saglık güzel program hazırlamışsınız.
Eklenti olarak siteye eklenmiştir.

ffatihh23

ffatihh23

Üye
Güzel Çalışma olmuş gerçekten tebrik ederim Blackinci eline sağlık teşekkür ediyorum şimdi

lgkg300

lgkg300

Üye
Teşekkürler, sanırım yapmamız gerek tek şey programı telefona kurmak öyle mi?:hmmm

bafralimk

bafralimk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Elinizie saglık güzel program hazırlamışsınız.
Eklenti olarak siteye eklenmiştir.

Teşekkür ederim ancak alıntıdır.

Güzel Çalışma olmuş gerçekten tebrik ederim Blackinci eline sağlık teşekkür ediyorum şimdi

Teşekkür ederim kardeşim ancak alıntı yaptım izinli olarak yani blackinci ben değilim ancak böyle bir paylaşım yaptığı için teşekkür ederim onada sizede...

Teşekkürler, sanırım yapmamız gerek tek şey programı telefona kurmak öyle mi?:hmmm

Evet direk kuruyorsunuz dosyaların ne işe yaradığı anlatılmış orada zaten bir tane hızlandırma yaması en öenmlisi bu zaten sonra tema tema çok hızlı ve şarj tuttuğu için böyle bir gereksinim duymuş, fremem zaten geriplanda çalıan uygulamaları kapatarak belli bir hız artışı yapıyor son olarakta spmark04 gibi bir hız ölçme programı vermiş.

mazlum1790

mazlum1790

Üye
güzel bir çalışmaya benziyor..

punqermojo

Üye
vay ço güzel anlatmışsın arkadaşım teşekkürler

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...

mustiyek

Üye
Sizin gibilerle gurur duyuyoruz.teşekkürler.Eline sağlık.

bafralimk

bafralimk

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir çalışmaya benziyor..

Umarım kullanmışsındır ve memnun kalmışsındır...

vay ço güzel anlatmışsın arkadaşım teşekkürler

Ben teşekkür ederim kardeşim anlatımımı beğendiğin için sağol ancak benim değil BlAcKinCi'ye ait...

Ben teşekkür ederim beğendiğinizi görmek beni mutlu ediyor...

Sizin gibilerle gurur duyuyoruz.teşekkürler.Eline sağlık.

Evet kendisi gurur duyulacak birisidir umarım bunları o da görüyordur yorumun için çok teşekkür ederim...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Teşekkürler

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
İnsanlara faydalı olmaya çalışmışsın iyi hoş da TEMANIN RENGİYLE TELEFONUN IŞIKLARINDAN TASARRUFUN NE LAKASI VAR be güzel kardeşim ... Fiziksel donanımdan kaynaklanan bir enrji harcamasıyla ekkrandaki rengin bir ilgisi olmayacağını herkes biliyordur sanırım ... Evde abajurunuz vardır sanırım onun üzerine koyu renkte bir kumaşla kapat bakalım ne kadar tasarruf sağlayacaksın ay sonunda ... Hay allah öğlen öğlen güldürdün beni ya ...

Neyse yine de faydalı olma niyetiyle paylaşmış olduğundan dolayı teşekkürler ...

jingamin

jingamin

Üye
İnsanlara faydalı olmaya çalışmışsın iyi hoş da TEMANIN RENGİYLE TELEFONUN IŞIKLARINDAN TASARRUFUN NE LAKASI VAR be güzel kardeşim ... Fiziksel donanımdan kaynaklanan bir enrji harcamasıyla ekkrandaki rengin bir ilgisi olmayacağını herkes biliyordur sanırım ... Evde abajurunuz vardır sanırım onun üzerine koyu renkte bir kumaşla kapat bakalım ne kadar tasarruf sağlayacaksın ay sonunda ... Hay allah öğlen öğlen güldürdün beni ya ...

Neyse yine de faydalı olma niyetiyle paylaşmış olduğundan dolayı teşekkürler ...

Sevgili akıllı arkadaşım evet haklısın koyu renkte kumaşı abajurun üzerine koyarsan dediğin gibi bir etk sağlamaz bu senin açından doğru ancak akıllı biri olsaydın böyle bir örnek vermezdin çünki buradaki olay telefonun içiyle ilgili telefonun üzerine bez parçası koymuyoruz senin açından ele alırsak olayı sen o abajura aynı türden beyaz renk ampul tak ve başka bir evde aynı abajura ve aynı tüden koyu renkli bir lamba takda ozaman görürsün hangisi daha az enerji harcıyor...

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Sevgili akıllı arkadaşım evet haklısın koyu renkte kumaşı abajurun üzerine koyarsan dediğin gibi bir etk sağlamaz bu senin açından doğru ancak akıllı biri olsaydın böyle bir örnek vermezdin çünki buradaki olay telefonun içiyle ilgili telefonun üzerine bez parçası koymuyoruz senin açından ele alırsak olayı sen o abajura aynı türden beyaz renk ampul tak ve başka bir evde aynı abajura ve aynı tüden koyu renkli bir lamba takda ozaman görürsün hangisi daha az enerji harcıyor...

Öncelikle üslup konusunu bir değerlendirmeye almanızı öneriyorum. Telefon ekran ışık beslemesini yapan bin bir renkte ampül var diyorsun içinde yani ... Valla bravo o kadarcık alana nasıl sığdırdılarki ...

Konuyu okuyan herkes de en az ben kadar neşelenmiş olsa gerek.

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

cosi

cosi

Üye
:oke:

fatih793

fatih793

Üye
programlar için teşekkür ama kişilerle ilgili görüşlerini herkes kabul etmeyebilir bunlardan biriside benim mesela.

oozcan42

Üye
çokk güzel bi program

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çok işime yaradı :tşk:

Üst Alt