Cep Telefonu Hızlandırıcı Sonunda İcat Edildi (BlAcKinCi)

Sponsorlu Bağlantılar

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Hızlandırıcı Sonunda İcat Edildi (BlAcKinCi)
İşte Arkadaşlar Cep Telefonunuzu Artık Hızlandırın..!

Yöntem Adı :Kuzey - Güney - Doğu - Batı Yöntemi
Kategori :Symbian
Dil : Türkçe
Format : (.sis)
Boyut : 1.18 Mb
Upload & Tasarı: BlAcKinCi
Resmi Sitesi:
Dosya Sayısı: 4
Yayım Tarihi: 02/06/2010

Biliyorsunuz ki s60v2 cihazları çıktığı günden bu yana hep şikayet edilip duruyor neden bu kadar yavaş gibisinden, kullandığım yöntem sayesinde artık böyle bir derdiniz kalmayacak. Kesinlikle kalmayacak çünki yöntemim birebir denendi.

Birazda uyumlu cihazlardan bahsedeyim size:

Nokia: 6600 - 6620 - 6630 - 6670 - 6680 - 6681 - 7610 - 3230 - N70 - N71 - N72 - N90

Kuzey - Güney - Doğu - Batı Yöntemi bana aittir.

Çalışma Mantığı Şudur;

Kuzey: Telefonun ramini kullanarak ritmini artıran ve telefonu kullanırken yavaşlatan bir çok dosyanın devre dışı bırakılmasını sağlayan küçük bir icadımdır.
Not: Kesinlikle telefona hiç bir zararı yoktur.

Güney: Kendi yaptığım 3rd iconlu ödüllü temam. Bunu vermemin sebebi diğer temalardan birçok iyi yanı var mesela eklemem sebebimden örnek vereyim temayı hazırlarken malzemeleri hafifleterek kullanmıştım (örneğin; 2mb'lik dosyayı kaliteyi bozamadan 1mb'ye düşürmek gibi) haliyle tema telefonda hem kaliteli durdu hemde telefonu kasmadı anlıcanız hızlı ve tasarufflu bir tema tasarruftan kastım şu telefonun fon rengi genelde koyuydu bunuda bilinçli yapmıştım telefon bataryasının dayanıklılığını artırıp şarjın çabuk bitmesine engel olsun diye.

Doğu: Freemem bu programı anlatmama bile gerek yok ancak yinede bahsedeyim telefonun arkaplanında çalışan bazı uygulamaları kapatarak rami boşaltan uygulamanın kendi versiyonum. Programda bir çok hatayı giderdim ve Türkçeleştirdim.

Batı: Spmark04 bu programı belki duymuşsunuzdur. Bilmiyorsanız kısaca şöyle anlatayım telefonun hızını ölçmeye yarayan bir uygulamadır.Türkçeleştirdiğim en gelişmiş ve en sorunsuz versiyonudur.

Test Sonucu:

İşte verilerden fark anlaşılıyor başarının kanıtı.

Tavsiyeler:

1. İşlem kaydınızı 1 güne mesaj gönderme geçerliliğini 1 saat yapabilirsiniz.
  2. Telefonunuz 6600 ise temalardan menü iconlarını standarta çevirebilirsiniz.
  3. Mum sms, antivirüs gibi arkaplanda çalışan benzer uygulamalardan kaçının antivirüs kullanmanız gerekiyorsa eğer benim tasarladığım ''aLONE'' isimli antivirüs programını kullanın çünki arkaplanda çalışmaz virüs girdiğinde programı açar taratır silersiniz programı buradan indirebilirsiniz.
  4. Kamera, ses kaydı vb uygulamaları hafıza kartınıza yönlendirin.
  5. Mesajlarınızı klasör açarak içine taşıyın.
  6. ''C'' ve ''E'' sürücülerinizde dosya bulundurmamaya çalışın yani dağınık dosya olmasın varsa klasör oluşturarak içine atın.
Tüm Rar kodlarim: blackinci'dir.

Jingamin;
Not: Lütfen yukarıdaki download butonundakini kullanalım arkadaşlar aşağıdaki eklenti yanlışlıkla eklenmiştir, hatalıdır...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Jasuka, bilbate, rapci28415 ve 52 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiğine sevindim kardeşim...

spontane75

spontane75

Üye
kurduk da nereye attı kardesım bu hılandırıcıyı 9 kb bısey zaten bulamadım nerde oldugunu...

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o direk sisteme yüklenen bir yamadır telefon menüsüne gelmez ancak diğerlerini kurduysan hepsi gelicektir uygun yerlerine...

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Saolasın bi deneyelim

Atlas445566

Atlas445566

Üye
kardeş asıl sorunumuzu çözmüşsün :D:d::ehe

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
kardeş asıl sorunumuzu çözmüşsün :D:d::ehe

Yok ben çözmedim kardeşim alıntıdır bu usta sağolsun.

Teşekkürler Elinizie saglık güzel program hazırlamışsınız.
Eklenti olarak siteye eklenmiştir.

Teşekkür ederim ancak alıntıdır.

Güzel Çalışma olmuş gerçekten tebrik ederim Blackinci eline sağlık teşekkür ediyorum şimdi

Teşekkür ederim kardeşim ancak alıntı yaptım izinli olarak yani blackinci ben değilim ancak böyle bir paylaşım yaptığı için teşekkür ederim onada sizede...

Teşekkürler, sanırım yapmamız gerek tek şey programı telefona kurmak öyle mi?:hmmm

Evet direk kuruyorsunuz dosyaların ne işe yaradığı anlatılmış orada zaten bir tane hızlandırma yaması en öenmlisi bu zaten sonra tema tema çok hızlı ve şarj tuttuğu için böyle bir gereksinim duymuş, fremem zaten geriplanda çalıan uygulamaları kapatarak belli bir hız artışı yapıyor son olarakta spmark04 gibi bir hız ölçme programı vermiş.

güzel bir çalışmaya benziyor..

Umarım kullanmışsındır ve memnun kalmışsındır...

vay ço güzel anlatmışsın arkadaşım teşekkürler

Ben teşekkür ederim kardeşim anlatımımı beğendiğin için sağol ancak benim değil BlAcKinCi'ye ait...

Ben teşekkür ederim beğendiğinizi görmek beni mutlu ediyor...

Sizin gibilerle gurur duyuyoruz.teşekkürler.Eline sağlık.

Evet kendisi gurur duyulacak birisidir umarım bunları o da görüyordur yorumun için çok teşekkür ederim...

Genzo *

Genzo *

Üye
Tesekkurler. Ellerıne Saglık Cok Iyı Bır Is :)

tetraman_25

Üye
5800 XPRES MÜZİK İçinde kullanılabiliyor mu bu proğram

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
5800 da çalışmaz bu yöntem 5800 hızlıdır zaten gerek yokki :)

bayon

Üye
ya linkler çalişmıyokı :S

--------------- Ekleme ---------------

pardon sadece virüs programının link i çalışmıyomuş

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
ya linkler çalişmıyokı :S

--------------- Ekleme ---------------

pardon sadece virüs programının link i çalışmıyomuş

Kardeşim antivirüs linkinin ölü olduğunu bildirdiğin için sağol...
:megafon: Arkadaşlar ölü link olduğunda lütfen yazın anında yenilenecektir...

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...

tahir549

Üye
kardeş kurdum ama hızlandırıcı haricindeki dosyalarıda kurdum telefonda bir fark göremedim n70 music ediion kullanıyorum nerde yanlış yaptım ayrıca menüde bir yerde görünmesi gerekmiyormu isimleri var ama bir program gibi çalışmayacakmı acaba

jingamin

jingamin

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kurdum ama hızlandırıcı haricindeki dosyalarıda kurdum telefonda bir fark göremedim n70 music ediion kullanıyorum nerde yanlış yaptım ayrıca menüde bir yerde görünmesi gerekmiyormu isimleri var ama bir program gibi çalışmayacakmı acaba

1. Konuyu iyice okuyup mantık yürütmeye çalışın.
  2. Kurduklarınızdan birisi yamadır menüye gelmez bir taneside temadır temalara girip Cruel Prince uygulayın.
  3. Tavsiyeler bölümüne kesinlikle bakın ve uygulayın.
  4. Fremem'i çalıştırın seçeneklerden ortadakini seçin...

murat3318

Üye
yüklemeyi telefon hafızasına yapıyoruz ben denedim...resimde anlatılan uydurma........ram her zanan boştur ......ginede sagol

Üst Alt