ücretsiz Televizyon Izleme Imkanı Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

seductive

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz Televizyon Izleme Imkanı Varmı?
telefonda tv yada tv olmasada teletext yokmudur ya

__Midas__

__Midas__

Üye
Tv (mvs) sadece telsim veriyor 1 mart 2006 a kadar ücretsiz seyredebilirsin , benim bildiğim başka yok.

kikaksk

kikaksk

Üye
ben hala kullanıyorum bu telsimin televizyon servisini ....su anda bedava ...

RockFord Fosgate

Üye
aveada verıyor!!!+telsımde hangı kanallar cıkıyo beyler???

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 23 2006, 09&#58;10 PM) [post=261084]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aveada ver&#305;yor&#33;&#33;&#33;+tels&#305;mde hang&#305; kanallar c&#305;k&#305;yo beyler???
[/b][/quote]
Star tv&#39;i, KralTV&#39;yi, CNBC-E&#39;yi, ATV&#39;yi, ShowTV&#39;yi, KanalD&#39;yi, NTV&#39;yi, KANAL 7&#39;yi, CNN&#39;i, Fox Kids&#39;i, Karadeniz TV&#39;yi, MTV&#39;yi seyredebilirsin...

kikaksk

kikaksk

Üye
star mtv kanald show karadeniz tv jetix daha var ama aklıma bunlar geldi...

cemilova

cemilova

Üye
avea dada tv belesmi

kikaksk

kikaksk

Üye
hayır ne yazıkkı dakika üzeri ücret alıyo...

cemilova

cemilova

Üye
Yaa telsimde beles ne gusel ama ben mms i actirdim ama arkadaslarinkini actiramadik baglanti yok dio napsak acaba

gorillaz1903

Üye
arkadaşım teletex programı var mı demişsin bide bende var ama hiç gimedim program

yoks

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Jan 23 2006, 09&#58;13 PM) [post=261086]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 23 2006, 09&#58;10 PM) [post=261084]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aveada verıyor&#33;&#33;&#33;+telsımde hangı kanallar cıkıyo beyler???
[/b][/quote]
Star tv&#39;i, KralTV&#39;yi, CNBC-E&#39;yi, ATV&#39;yi, ShowTV&#39;yi, KanalD&#39;yi, NTV&#39;yi, KANAL 7&#39;yi, CNN&#39;i, Fox Kids&#39;i, Karadeniz TV&#39;yi, MTV&#39;yi seyredebilirsin...
[/b][/quote]

görüntü kalitesi ses kalitesi nasıl dost ?

xrz

Üye
telsiminki kötü bazen takılıyo ses gidiyo görüntü gidiyo bu arada MTV karıncalı çıkıyo şu aralar

seductive

Üye
    Konu Sahibi
telsimden müşteri hizmetlrini aramak yerine başka bişiler yapamazmıyım çünkü hep meşgul o hat

ilhanturan

Üye
avea 1 dk =270ykrş

mecay66

Üye
arkadaslar telsim dahil tum hatlarda ucretli artık ancak kendinden tvli telefonlar cıktı onlarla izlenebilir

ismat

Üye
kardeş bu siteyi açanlardan allah razı olsun çok faydal bilgiler var
emeğe saygı

--------------- Ekleme ---------------

sizleri tebrik ediyorum

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
dk. ücreti vercen

Atakan

Atakan

Üye
mobile tv ile

selam orhan

selam orhan

Üye
eğer yüklerse size teşşekğr edecem siteniz güzelde ama neden çavuşluktan başka şey olamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

olmadı lin kırık

haltie

haltie

Üye
mesaj sayınıza göre rütbeniz artar teşekkürler bu arada:oke:

bu konu biraz eski.link yok bir zamanlar telsimde tv bedava idi.sanırım şuan bedava izlemek mümkün değil.vodafonede olabilir belki ama zannetmem eskidendi o.

Üst Alt