Ücretli Uygulamalar Sadece Oyunmu kırılır diyenlere !

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetcans

Üye
zipli dosyanın içinden çıkanlar ;v7ee1grlax klasörü ve 2 tane 20101126224054REGNUM.app ve 20101126224054REGNUM.app uzantılı dosya şimdi bunları nereye nasıl yapicamızı biraz ayrıntılı yazarmısın acaba spoof yaparken orjinal dosya olarak hangisini seçicez vs herkes senin kadar bu konu da meleke kazanmadığı için biraz kafam karıştı nasıl yapıcağımı pek anlamadım

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
app ve image dosyasini belgelerim somsung kies klasorunde downladd klasorune atiniz

ahmetcans

Üye
Hallettim ellerine sağlık fakat direk klasörü spoof yapınca oldu onuda türkçe spoof paylaşmşsn onnun içinden çıkan applist ile yaptım cidden teşekkrler

kies

Üye
kardeş kuracagımız uygulamanın adı ne neyle değistiriyoruz

kidofsea

Üye
merhaba, handyman den app dosyası çıkmadı.. yardımlarınızı bekliyoruz..

cpt_jewels

Üye
yinemi spoof bastan yazsa geberirler. bilmeyenler naapcak!

boldtrip

Üye
arkadaşlar ne yapmam gerekiyor kayıt yapabilmem için.Şimdiden sağolun

grafikedy

grafikedy

Üye
Eline sağlık dragondurul. Gayet güzel çalışıyorlar...

berblood

Üye
Dragondrullll selamlar dostum :) NDRIVE yardımlarından sonra feci şekilde sömürüyorum programı :D Şimdi de şu programda bi sıkıntı yaşıyorum :\

Spoofer programı ındırdım. Internette söylendiği gibi spoof yapıyorum hiç bir sorun yok. Telefonun ekrana bakıyorum bedava yukeldıgım programın sımgesı fln Picsel Smart Office sımgesı olmuş Yalnız sımgeye tıkladıgım zaman tıklanıyor fakat hiç hareket yok. Yanı sımge masa ustunde boş duruyor gibi. Yazılım sürümüm JVKC1

Bu konuda 'da yardımcı olursan korkun. sevinirim :naughty:

feliks01

Üye
teşekkürler kardesim ben o img ve app dosyasını kuramadım ama ücretsiz uygulamanın regnum olduğunu bin dosyasından öğrendikten sonra kurdum onunda üstüne pixel programını kurdum sorunsuzca çalısıyor

Üst Alt