Ücretli Uygulamalar Sadece Oyunmu kırılır diyenlere !

Sponsorlu Bağlantılar

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Ücretli Uygulamalar Sadece Oyunmu kırılır diyenlere !
Picsel Smart Office

--------------- Ekleme ---------------

Voice Transformer

myExplorer

• Beğen
Tepkiler: day_see, ahmetcans ve Trackmania

veev

Üye
Bune Arkadaşim?

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
hangisi?_ne

veev

Üye
hepsi yani ne yapıcaz spoof lıcazmı çünkü samsung appsde böyle pogramlar yok ta

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Yüklemeyi Anlatıyım Seçip indirdiginiz program klasorunun icinde Spoff İçin Değiştirilmesi gereken gereksiz Programın app ve img uzantılı dosyalarını göreceksiniz Bunları Belgelerim/samsung/download/applications klasorunun içine atın sonra kies le telefonunuza baglanıp samsung app manegerdan indirdiklerimde cikacaktır bu programlar telefona kurun sonra spof işlemiyle orjnal programınızın klasor ismi kısmında kod yazan klasoru seçerek Spof yapınız dogru yapılan spof işlemi sonrası programınız çalışacaktır iyi günlerde kullanın

veev

Üye
Saol

TozteL

Üye
bu uygulama işi süper oldu. çok sağol. bunu aynı oyunlardaki gibi yapamazmıyız??yani spooflayarak yapsak olurmu

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
spoof yapmanız lazım baska turlu olmaz arkadaslar

TozteL

Üye
eyvallah arkadaşım. umarım buradaki uygulama sayısını çoğaltırsın.. en kısa zamanda bekliyorumm:oke:

kamikaze482222

Üye
teşekkürler eline sağlık

cnltrkcll

Üye
çok teşekkür ederim ne zamandır office uygulamasını arıyordum çok ii oldu tıkır tıkır çalışıyo eline sağlık

dezzz

Üye
hangi versiyonlara yüklenebilio spoof ile onuda söylersen gsl olr boşuna uğraşmayalm

cnltrkcll

Üye
program görünürde ii çalışıyo ama bi word dosyası içinde değişiklik yapıp kaydet denilince kapanıyo acaba bunun taşıyıcı programı nedir bilen varmı

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
1.0 dan 1.2 ye XXJID VERSIYONUNDA SORUNSUZ SPOF YAPIYORUM L2 DE FALAN SORUN YAŞADIM

AR Goniometer

Handyman Toolbox

Book Reader

suayb58

Üye
Karedes Önce tesekkur ederım

amma appp yi pc deki Bunları Belgelerim/samsung/download/applications klasorunun için atiyorum kies te indirdiklerim de göremiyorum

cbalim

Üye
eline sağlık sağol yanlız picselde dosyayı kaydedemiyorum:S vnc yide ekleyebilirsen süper olur:)

drchllngr

Üye
teşekkürler. piksel officei başka bi oyun üzerine kurdum (rar dosyasında verilen prog kurulmadı<) ama p. o. in simgesi gözüküyor tıklayınca program açılmıyor nedeni ne olabilir acaba

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Başka program üstüne kurarsanız çalışmaz

drchllngr

Üye
Başka program üstüne kurarsanız çalışmaz

o programı da samsungapps den indirip kurdum onunla spoofladım ama aynı sorun devam ediyor. bi kaç yerde bda 1.02 de spoof yapılamıyo tarzında şeyler okudum acaba o yüzden mi sorun yaşıyorum . sorun o da değilse artık bendedir

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
firmware kaynakli oluyor genelde sorunlar

Üst Alt