arkadaşlar öncelikle bu yolu bulandan Allah razı olsun
Küçük bir sorum var: Telefondan samsung apps e bağlandığımda apps güncellemesi gerekiyor diye bir pop up çıkıyor, sadece onayla diye bir buton var, ben de buradan yüklediğim uygulamalar bir daha çalışmaz diye tırsıp kapatıyorum
Var mı bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan birileri?
s.a arkadasım mesela ben eurropa ndriveyi kurcam ama dosya adları farklı ondan dolayı yuleyince olmuyor nasıl ustune yukleme yapılıyor detaylı acıklarmısın?
s.a arkadasım mesela ben eurropa ndriveyi kurcam ama dosya adları farklı ondan dolayı yuleyince olmuyor nasıl ustune yukleme yapılıyor detaylı acıklarmısın?
ardefenderin üstüne nfs yükledim menüye ikonu bile gelmedi
ndrive yükledim simgesi geldi 2-3 saniye sonra atıyor, menüye geri dönüyor
ne yapmam gerek ?
Arkadaşlar ndriver uygulamasını europcar üzerine kurdum şu an düzgün bir şekilde çalışıyor fakat bazı zamanlar geçerli bir gps sinyalı bekleniyor uyarısı alıyorum ve bir türlü gps e baglanamıyorum telefon daki konum ayarlarını açtım fakat yinede aynısını yapıyor acaba neden olabilir....yardımlarınızı bekliyorum
excitingfreekck üzerine kurdum yine attı kardeş Origamiyi de other klasöründe bulamadım başka bişeymi yazmam gerekiyo anlamadım bilen varsa yardımcı olurmu
The Settlers HD oyununu SpaceHero üzerine kurdum oyun düzgün çalışıyor,ancak icon değişti ama oyun ismi değişmedi.The Settlers in application dosyasından ismi değiştirim denedim,olmadı.SpaceHero nun application dosyasından değiştirip öyle gömmeyi denedim yine isim olmadı.İsimlerle takıntım yok oyun ismini yapabilen arkadaş var mı?
Not:Assassin Creed oyununu London Tube uygulamasının üstüne kurdum,isim sorunu oldu.İsim LondonTube olarak kaldı.Ben de mi oldu bilmiyorum. Ancak çözdüm bunu: ilk önce telefondaki london tube uygulamasının application dosyasından ismini assassin creed olarak değiştirin sonra assassin creed i üstüne gömün :-)
ya beyler nfs shifti yükledim bu yöntemle menüye ikonu bile gelmedi
ayrıca NDRİVe programını açıyorum açılış görüntüsünden 2-3 saniye sonra atıyor-menüye geri dönüyor napmam gerek bi yardım edin lütfen
--------------- Ekleme ---------------
Amazing kamerasını yapmaya çalıştım fakat indirdiğim dosyada asphalt5 çıktı arkadaşlar düzeltirmisiniz lütfen
my explorer çalışmıyor
Deniz resmi çıkıyo myexplorer yazio menüye atio sonra dediğin uygulmanın üstüne kurdum lütfen bu uygulama cok lams bi ayarlarsmn tkrr
s.a arkadaslar ben brother arms ı world veats die programın ustune yukledım oldu ama kastıgı ıcın kaldırıp tekrar yuklemek istedim yukledim ama basıyorum sıhay ekran gelip menuye donuyor...