Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ben bu ayarları yaptım ama telefon gpse bağlanamıyo 3-5 dakka bekliyorum yinede bağlanmıyo bu arada telefon nokia 5800

konumlama sunucusu mutlaka kapalı olsun ve dıs mekanda ,telefon camı göyüzüne 45 derece bakacak sekilde bekleyin ilk baglantı 1 dk kadar sürüyor.

illegal_sair

illegal_sair

Üye
kardesım harıka bı iş cıkarmısında sana söle bı sorum olcak dedıgın ayarları yaptım aynen hersey tamamdır ama dısarı cıktım 15 dk beklememe ragmen yınede baglanamadım bıraz daha arastırdım hava cok kötüydü dısarda yagmur falan bıraz bozuk hava neyse nette hava sartlarıda uygun olması gerek dıyolar yetmedı nokıa musterı hızmetlerını aradım onlarada söledım aynen onlarda aynen hava sartları etkıler acık bı havada tekrar deneyın dedı yetemedı sımdıde sana soruyorum basına böle bısey geldımı yanı hava sartları gercektende etkılermı aydınlatırsan sevınırım ... (ayrıyeten not : bu lanet 5800 aldım teknosadan ama bozuk cıktı servıs falan ugrastım olmadı tuketıcı haklarına verdım kazandım karar eve postalancak sımdı gıdıp parasını alcam ben aldıgımda 874 tl dı sımdı 500 kurtardım ama vermeden su navıgasyonu deneyım dıye ugrasıyom kardesım bılgı icin tekrar sagol.)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardesım harıka bı iş cıkarmısında sana söle bı sorum olcak dedıgın ayarları yaptım aynen hersey tamamdır ama dısarı cıktım 15 dk beklememe ragmen yınede baglanamadım bıraz daha arastırdım hava cok kötüydü dısarda yagmur falan bıraz bozuk hava neyse nette hava sartlarıda uygun olması gerek dıyolar yetmedı nokıa musterı hızmetlerını aradım onlarada söledım aynen onlarda aynen hava sartları etkıler acık bı havada tekrar deneyın dedı yetemedı sımdıde sana soruyorum basına böle bısey geldımı yanı hava sartları gercektende etkılermı aydınlatırsan sevınırım ... (ayrıyeten not : bu lanet 5800 aldım teknosadan ama bozuk cıktı servıs falan ugrastım olmadı tuketıcı haklarına verdım kazandım karar eve postalancak sımdı gıdıp parasını alcam ben aldıgımda 874 tl dı sımdı 500 kurtardım ama vermeden su navıgasyonu deneyım dıye ugrasıyom kardesım bılgı icin tekrar sagol.)

1- Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.

1 . ayarı yapın.
2. ayarıda mutlaka yapın bu 2 ayar 5800 larda gps e bağlanma problemlerini kaldırıyor.
hava şartları etkiler tabiki mesela dun öğle 1 saat kadar uydu bağlantısı gitti ve tekrar geldi.

illegal_sair

illegal_sair

Üye
kardesım ınat ettım bozuk havada denedım baglandım süper bişey yanlız onu söleyım bedava bosa ucret odemeyın sebekeye gerenk yok neyse hersey icin sagol kardesım hedef bu telın parası gelsın nokıa x6 almak gorusmek uzere esen kalın :)) ....

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardesım ınat ettım bozuk havada denedım baglandım süper bişey yanlız onu söleyım bedava bosa ucret odemeyın sebekeye gerenk yok neyse hersey icin sagol kardesım hedef bu telın parası gelsın nokıa x6 almak gorusmek uzere esen kalın :)) ....

X6 da güzel telefon.

Apollon07

Üye
n95ede uyumlumu?

serkan719

serkan719

Üye
Eline Koluna Ayaklarına Sağlık Kardeşim.
Allah Razı Olsun Senden.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş denedim bağlandı ayarladırda dediğin gibi yaptım.
açılışta internete bağlanılsınmı dedi evet dedim. baktım kontör gitmiyo.
şimdi kontorünüz bitmiştir dedi 1 mb indirkten sonra.
yanlış yaptığım biryerler mi var.

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

Lacrymosa

Üye
Eline Koluna Ayaklarına Sağlık Kardeşim.
Allah Razı Olsun Senden.

Kardeş denedim bağlandı ayarladırda dediğin gibi yaptım.
açılışta internete bağlanılsınmı dedi evet dedim. baktım kontör gitmiyo.
şimdi kontorünüz bitmiştir dedi 1 mb indirkten sonra.
yanlış yaptığım biryerler mi var.

Sizden en fazla 2 kere internete bağlanmak için izin ister. 2 kere "Hayır" deyin olsun bitsin.

1MB indirme yapmamanız gerekir. Sadece 1 kontörünüzün gitmesi gerekir o da internete bağlanmak için. Telefonunuzda harita (bildiğimiz harita) olmadığı için haritayı internetten indiriyor galiba. Bunu önlemek için Nokia Map Loader ile bilgisayarınızdan telefonunuza Türkiye haritasını yükleyin. Bundan sonra asla MB'lar indirmez. Sadece birkaç kb veri aktarımı olur o da uyduya bağlanmak için. İnternet bağlantısına izin vermezseniz hiç kontörünüz gitmez biraz beklersiniz uyduya bağlanır ve haritanız da olduğu için sorunsuzca navigasyon yaparsınız.

illegend66

illegend66

Üye
Lisans olmadıktan sonra navigasyon yapmıyor ki

CyberStein

"aa-tolga" kardeşim. Bende N95 var fakat ya ben bu ayarları tam yapamadım ya da nokia da ki "Haritalar" yazan yere girdiğimde kontör yiyor. Messenger aracılığı ile görüşmemiz mümkün olur mu acaba?

Arkadaşlar benim yazdığım konu kuruyor. Hangi konuya bir soru yazarsam konuya daha bakılmıyor, lütfen yardım edin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
"aa-tolga" kardeşim. Bende N95 var fakat ya ben bu ayarları tam yapamadım ya da nokia da ki "Haritalar" yazan yere girdiğimde kontör yiyor. Messenger aracılığı ile görüşmemiz mümkün olur mu acaba?

Arkadaşlar benim yazdığım konu kuruyor. Hangi konuya bir soru yazarsam konuya daha bakılmıyor, lütfen yardım edin

gps verisi kısmına girin orada konumlama yöntemlerinden ayarlayın...

mustafa5800

Üye
yardımlarınız icin tesekkurler ..

heruf02

Üye
teşekkürler ...

CyberStein

aa-tolga kardeş,
deneyimlerinden navigasyon konusunda uzman olduğun anlaşılıyor. lütfen seninle messenger aracılığı ile görüşebilir miyiz, yardımlarına çok ihtiyacım var :)

kozap

Üye
bu paylaşdıgınız bilgi için çok tesekkur ederım bıde e 73 de var onda oluyor mu bi bilginiz var mı*

Üst Alt