Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

orhansaye

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
N97 Kullanıcısıyım burda yazılan herşeyi yaptım fakat bir türlü GPS e bağlanamadım. Daha sonra Menü+Uyulamalar+Yer+Konumlama+Konumlama Yöntemlerine giriyorum sadece Bluetooth GPS sekmesi mevcut başka seçebileceğim birşey yok sizce bu normal mi? Telefon Suriye den gelme.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba,
N97 Kullanıcısıyım burda yazılan herşeyi yaptım fakat bir türlü GPS e bağlanamadım. Daha sonra Menü+Uyulamalar+Yer+Konumlama+Konumlama Yöntemlerine giriyorum sadece Bluetooth GPS sekmesi mevcut başka seçebileceğim birşey yok sizce bu normal mi? Telefon Suriye den gelme.

hayır telefonunuzda dahili gps yok demek ve telefonunuz cakma .

*#0000# yazınca RM 505 yazmıyorsa cakma demektir.RM 507 yazıyorsa amerika için üretilen model demektir.

orhansaye

Üye
hayır telefonunuzda dahili gps yok demek ve telefonunuz cakma .

*#0000# yazınca RM 505 yazmıyorsa cakma demektir.RM 507 yazıyorsa amerika için üretilen model demektir.
RM 505 kardeş baktım onlara menüde eksikler var haritalar harite ve yer menüleri mevcut telefonda ama dediğim sekmeler eksik. Telefon orjinal çakma değil yani.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
RM 505 kardeş baktım onlara menüde eksikler var haritalar harite ve yer menüleri mevcut telefonda ama dediğim sekmeler eksik. Telefon orjinal çakma değil yani.

o zaman yazılımını güncelleyin son yazılıma yükseltin.

köylü orhan

Üye
arkadaşlar çok acil n73 T L F numa navigasyon programı lazım işimin gerği için

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarları mutlaka yapın.

oguzreis

oguzreis

Üye
eyvallah çok sağolasın, n95 8gb de oldu :)))

KUZLUK

Üye
teşekkürler dostum

TURAN.33

TURAN.33

Üye
Bu ayarları yapmaya çalıştım ama bi yerde takıldım Wlan dediğiniz yerde.
Telefonum Nokia E71

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarları yapmaya çalıştım ama bi yerde takıldım Wlan dediğiniz yerde.
Telefonum Nokia E71

wlan dediğim kablosuz internet baglantılarınız varsa kayıtlı onlardır silsenizde yeniden girersiniz...

sh@kirt

Üye
Kardeş benim telefon 5800 ve ingilizce. Kontrol ettim ve dediğin gibi her gps i açtığımda gprs e bağlanmış fakat nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Konumlandırıcı falan hangi menüde nerde? Telefon ingilizce bide iyice kasıntı yani.
Yardım edersen sevinirim.

zgelen

Üye
E 71 de de gecerlimi bu ?

zezu_5

zezu_5

Üye
Beyler Bu Yöntem Sadece Mevcut Haritalarınızı Aniden Şebekeye Bağlanıp Yükleyen Otomasyondan Kurtarmak İçindir.Zaten Dışarda telefonunun bulduğu uyduya bağlanması durumunda çok ii verim alacağınızı söyleyebilirim.

Şebeke tarafından yönlendirilen haritalarda 3-5 km sapma mesafesi var.ama direkt gps'ten bağlantıyı yaparsanız en fazla 100-300 metre sapma olur

arkadaşımıza tşkr ediorm yine konuyu açmış bilgilerini bizle paylaşmış ayrı olarak teşekkürümüde buttondan ilettim....

merty24

merty24

Üye
saol

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bu Yöntem Sadece Mevcut Haritalarınızı Aniden Şebekeye Bağlanıp Yükleyen Otomasyondan Kurtarmak İçindir.Zaten Dışarda telefonunun bulduğu uyduya bağlanması durumunda çok ii verim alacağınızı söyleyebilirim.

Şebeke tarafından yönlendirilen haritalarda 3-5 km sapma mesafesi var.ama direkt gps'ten bağlantıyı yaparsanız en fazla 100-300 metre sapma olur

arkadaşımıza tşkr ediorm yine konuyu açmış bilgilerini bizle paylaşmış ayrı olarak teşekkürümüde buttondan ilettim....

sapma 5-10 m dir.Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

--------------- Ekleme ---------------

sizde sağolun.

mavi13

Üye
Kardeş N95 de nasıl yaptığını banada anlatsana ben beceremedim

eakg

eakg

Üye
teşekkürler:oke:

Üst Alt