aa-tolga
Üye
n97 de nasıl oluyor bu bilen varmı
ayarlar kounmlama ayarlarından aynı sekilde yapıyorsunuz...Farklı değil
n97 de nasıl oluyor bu bilen varmı
Arkadaşlar Merhaba,
N97 Kullanıcısıyım burda yazılan herşeyi yaptım fakat bir türlü GPS e bağlanamadım. Daha sonra Menü+Uyulamalar+Yer+Konumlama+Konumlama Yöntemlerine giriyorum sadece Bluetooth GPS sekmesi mevcut başka seçebileceğim birşey yok sizce bu normal mi? Telefon Suriye den gelme.
RM 505 kardeş baktım onlara menüde eksikler var haritalar harite ve yer menüleri mevcut telefonda ama dediğim sekmeler eksik. Telefon orjinal çakma değil yani.hayır telefonunuzda dahili gps yok demek ve telefonunuz cakma .
*#0000# yazınca RM 505 yazmıyorsa cakma demektir.RM 507 yazıyorsa amerika için üretilen model demektir.
RM 505 kardeş baktım onlara menüde eksikler var haritalar harite ve yer menüleri mevcut telefonda ama dediğim sekmeler eksik. Telefon orjinal çakma değil yani.
arkadaşlar çok acil n73 T L F numa navigasyon programı lazım işimin gerği için
Bu ayarları yapmaya çalıştım ama bi yerde takıldım Wlan dediğiniz yerde.
Telefonum Nokia E71
Beyler Bu Yöntem Sadece Mevcut Haritalarınızı Aniden Şebekeye Bağlanıp Yükleyen Otomasyondan Kurtarmak İçindir.Zaten Dışarda telefonunun bulduğu uyduya bağlanması durumunda çok ii verim alacağınızı söyleyebilirim.
Şebeke tarafından yönlendirilen haritalarda 3-5 km sapma mesafesi var.ama direkt gps'ten bağlantıyı yaparsanız en fazla 100-300 metre sapma olur
arkadaşımıza tşkr ediorm yine konuyu açmış bilgilerini bizle paylaşmış ayrı olarak teşekkürümüde buttondan ilettim....
Kardeş N95 de nasıl yaptığını banada anlatsana ben beceremedim