Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama onuda yapmıştım yinede bağlanmıyordu sildiğim için herşeyi, dün nokia store da düzelttirdim. Fakat şimdide gps bulunamıyor bir türlü navigasyon olmuyor. Konumlamadan sadece tümleşik i seçmeme rağmen

konumlama sunucusu kapalı olarak ayarlamanız lazım...

sebog

Üye
Wap ayarlarını silmek bir sorun oluşturmaz değilmi?
Birde navigasyonu açtığımda boş bir görüntü çıkıyor ne yapmam lazım acaba..
Yardımınız için teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Benim her navigasyona girdiğimde 50 kuruş kesiyor neden olabilir ayarlarıda yaptım ama :allalla:

willrock

willrock

Üye
Emeğe sağlık kardeşim çok saol :) X6 da sorunsuz çalışmakta..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
willrock

willrock

Üye
Emeğe sağlık kardeşim çok saol :) X6 da sorunsuz çalışmakta..
Arkadaşlarlar benim tel wlan ağı üzerinden bağlanıyormuş evden dışarıya çıktığımda wlan bağlantısı kesildi dedi. Google harita kullanıyorum 1.sayfada söylenen herşeyi yaptım ama hala hariyaya bağlanmak için wlan arıyor nasıl çözücem bunu anlatırmısınız lütfen.

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tsk kardess..

Xabi1984

Üye
Kardeşim bitanesın sen yaa 3 aydır arıyom ben bunu allah razı olsun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarlar benim tel wlan ağı üzerinden bağlanıyormuş evden dışarıya çıktığımda wlan bağlantısı kesildi dedi. Google harita kullanıyorum 1.sayfada söylenen herşeyi yaptım ama hala hariyaya bağlanmak için wlan arıyor nasıl çözücem bunu anlatırmısınız lütfen.

google harita tabi internetsiz calısmaz Garmin kullanman lazım forumda reisin sayfasına bak.

Kardeşim bitanesın sen yaa 3 aydır arıyom ben bunu allah razı olsun

sağolun...

tahakilic

Üye
Nokia E71 de gps özelliğini nasıl kullanacağız ?

by-romeo

Üye
N79 Da oluyormu paylaşım için tşk bide ayarlardan konumlama ayarını bulamadım :)

üstad ben bu ayaları yaptım fakat cihazım n79 haritaları açarken nokia.com/ maps adresinden güncel sürüm yükle diyor giriyorum siteye fakat telefonumun programnını bulamıyorum ( 2 gündür uğraşıyom şimdiden tşk )

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
N79 Da oluyormu paylaşım için tşk bide ayarlardan konumlama ayarını bulamadım :)

üstad ben bu ayaları yaptım fakat cihazım n79 haritaları açarken nokia.com/ maps adresinden güncel sürüm yükle diyor giriyorum siteye fakat telefonumun programnını bulamıyorum ( 2 gündür uğraşıyom şimdiden tşk )

nakia ile ugrasmayın direk garmin yükleyin en iyisi garmin...

o_efe_06

o_efe_06

Üye
bu ayarları yaptıktan sonra telefonum *123# ve onun gibi servisleri aramıyor, ayrıca konuşmadan sonra ve mesaj attıktan sonra kalan TL miktarı da gelmiyor. Sadece 8091 çalışıyor Allahtan.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarları yaptıktan sonra telefonum *123# ve onun gibi servisleri aramıyor, ayrıca konuşmadan sonra ve mesaj attıktan sonra kalan TL miktarı da gelmiyor. Sadece 8091 çalışıyor Allahtan.

eger gprs ayarlarını kullanmam lazım diyorsanız sim kartı cıkarıp takın eski haline gelir.ancak konumlama yöntemlerinden konumlama sunucusu mutllaka kapalı olsun ve tümleşik gps secili olsun...

o_efe_06

o_efe_06

Üye
eger gprs ayarlarını kullanmam lazım diyorsanız sim kartı cıkarıp takın eski haline gelir.ancak konumlama yöntemlerinden konumlama sunucusu mutllaka kapalı olsun ve tümleşik gps secili olsun...

simkartı söküp taktım yine gelmedi ayarlar. tek çözüm format atmak galiba.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
daha önce denemedim bu ayarları ama benden herhangi bir ücret keslimemişti.. sizdeki ücretlendirme nasıl oluyor ben anlmadım.. bu ayar nokia maps lisansı bittikten sonra mı yaptınız..

hayır bunun lisansla alaksı yok...

azadzz

azadzz

Üye
6220 c demi eminsin ve bide benim tel ingilizce bi türlü yapamadım

garminin bedavası varmı da varsa bi yardım please

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerine sağlık

yeskici

Üye
ben dedgnz ayarları az once yaptm harfıen we yaklask 10dk oldu hala GPS beklenıyor yazısı war! ve telefonmla henuz hc b sekılde yol tarıfı alabılmıs dıılm! sızce ne yapmalym. 5800 v50.

Üst Alt