dostum psiloc urunlerı sx1 de calısmıyor yanı tesekkurler Ama boşa olmuş bırazroce' Alıntı:Buyur infazcı istediğin iki programda war içinde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben denedim we gayet güsel oldu. Ama eski fw warken. N4 yükledik sona hiç denemedim. Denemekte fayda war...onuer007' Alıntı:dostum psiloc urunlerı sx1 de calısmıyor yanı tesekkurler Ama boşa olmuş bıraz![]()
radovex' Alıntı:dur ben sana koycam şimdi bende var.. ses kayıt ama uçak modu ne oluyo infazcı??
kem_kar' Alıntı:uçuş modu. c: ye kurmak istersen sonu C ile biteni , karta kurmak istersen E ile biteni kur.
""menüye herhangi bir kısayol atmayacak."" telefonu kapatıp sim kartı çıkar. telefon uçuş modunda açılacak. eğer kulaklığı kullanmak istersen telefonu açmadan önce kulaklığı tak , o zaman kulaklığı kullanabilirsin. ( açıldıktan sonra takarsan olmuyor )

kem_kar' Alıntı:uçuş modu. c: ye kurmak istersen sonu C ile biteni , karta kurmak istersen E ile biteni kur.
menüye herhangi bir kısayol atmayacak. telefonu kapatıp sim kartı çıkar. telefon uçuş modunda açılacak. eğer kulaklığı kullanmak istersen telefonu açmadan önce kulaklığı tak , o zaman kulaklığı kullanabilirsin. ( açıldıktan sonra takarsan olmuyor )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ses kayıt için powerdictaphone en iyisi. dosyalar kısmında vardır zaten. antivirüs ise gereksiz bir şey , telefonunu yavaşlatır.
arkadaş bu powerdictaphoneyi sx1de nasıl çalıştarabilirim bir anlatsana kanka
:yardim:Ben anlatıyım. Programı kuruyosun bi restart at düzgün çalışması için. Sonra programın içine gir we ayarlar bölümünden istediğin ayarları yap(hangi tuşla çalışacağını,kayıt formatı vs.). We proyu aktif değil hale getir. Programdan çık. İstediğin bi modda koyduğun kısayol tuşuna basılı tut we kayıta başlıycaktır. Yine basılı tuttuğunda kayıt sonlanıcaktır. İşlem bu kadar. Saygılarla...infazcı' Alıntı:arkadaş bu powerdictaphoneyi sx1de nasıl çalıştarabilirim bir anlatsana kanka
:yardim: