Uçak modu,ses kayıt,antivirüs wanted?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Uçak modu,ses kayıt,antivirüs wanted?????
:megafon: sx1 için acil lazım bilen,bulan varmı??????

luckyesref

luckyesref

Üye
Slm Forumda vardı be infazcı bari sen yapma.
Kaspersky Anti-virüs :

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
antivirüs neysede uçak mod ve ses kayıt olan önemli olan prolar ok

roce

roce

Üye
Paylaşım için saol luckyesref...

radovex

Üye
dur ben sana koycam şimdi bende var.. ses kayıt ama uçak modu ne oluyo infazcı??

roce

roce

Üye
Buyur infazcı istediğin iki programda war içinde.

onuer007

onuer007

Üye
roce' Alıntı:
Buyur infazcı istediğin iki programda war içinde.
dostum psiloc urunlerı sx1 de calısmıyor yanı tesekkurler Ama boşa olmuş bıraz :(

roce

roce

Üye
onuer007' Alıntı:
dostum psiloc urunlerı sx1 de calısmıyor yanı tesekkurler Ama boşa olmuş bıraz :(
Ben denedim we gayet güsel oldu. Ama eski fw warken. N4 yükledik sona hiç denemedim. Denemekte fayda war...

onuer007

onuer007

Üye
yok hanı sx1 de calısmayan progromlar var ya hanı orda psiloc urunlerı yazıyor o yuzden dedım

luckyesref

luckyesref

Üye
radovex' Alıntı:
dur ben sana koycam şimdi bende var.. ses kayıt ama uçak modu ne oluyo infazcı??

Uçak modu programı ile telefonu sim kartsız çalıştırabilirsin.

kem_kar

kem_kar

Üye
uçuş modu. c: ye kurmak istersen sonu C ile biteni , karta kurmak istersen E ile biteni kur.
menüye herhangi bir kısayol atmayacak. telefonu kapatıp sim kartı çıkar. telefon uçuş modunda açılacak. eğer kulaklığı kullanmak istersen telefonu açmadan önce kulaklığı tak , o zaman kulaklığı kullanabilirsin. ( açıldıktan sonra takarsan olmuyor )

ses kayıt için powerdictaphone en iyisi. dosyalar kısmında vardır zaten. antivirüs ise gereksiz bir şey , telefonunu yavaşlatır.

onuer007

onuer007

Üye
paylaşım için teşekkürler.

luckyesref

luckyesref

Üye
Kem_Kar bişiy sorcam.C ile biteni telefona yüklersek.Telefonu açtığımızda H.kartı değiştirdiğimizde bir sorun oluyor mu?

onuer007

onuer007

Üye
Hayır olmaz çunku telefonun hafızasına yuklemiş oluyorsun?
Bu arada paylaşana ben bi soru soracagım sonu e ile bıtenı sorunsuz kuruyor ama program gozukmuyor ne yapmalıyım bendemı hata?

cenkozgen

cenkozgen

Üye
kem_kar' Alıntı:
uçuş modu. c: ye kurmak istersen sonu C ile biteni , karta kurmak istersen E ile biteni kur.
""menüye herhangi bir kısayol atmayacak."" telefonu kapatıp sim kartı çıkar. telefon uçuş modunda açılacak. eğer kulaklığı kullanmak istersen telefonu açmadan önce kulaklığı tak , o zaman kulaklığı kullanabilirsin. ( açıldıktan sonra takarsan olmuyor )

acıklamasını yapmıs zaten. biraz daha dikkat lütfen :)

onuer007

onuer007

Üye
eet ozur dılerım :)

onuer007

onuer007

Üye
ama bu defada mp3 player calısmıyor :(
calısanından yokmu?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
kem_kar' Alıntı:
menüye herhangi bir kısayol atmayacak. telefonu kapatıp sim kartı çıkar. telefon uçuş modunda açılacak. eğer kulaklığı kullanmak istersen telefonu açmadan önce kulaklığı tak , o zaman kulaklığı kullanabilirsin. ( açıldıktan sonra takarsan olmuyor )

ses kayıt için powerdictaphone en iyisi. dosyalar kısmında vardır zaten. antivirüs ise gereksiz bir şey , telefonunu yavaşlatır.

:megafon: arkadaş bu powerdictaphoneyi sx1de nasıl çalıştarabilirim bir anlatsana kanka:bilmem: :yardim:

roce

roce

Üye
infazcı' Alıntı:
:megafon: arkadaş bu powerdictaphoneyi sx1de nasıl çalıştarabilirim bir anlatsana kanka:bilmem: :yardim:
Ben anlatıyım. Programı kuruyosun bi restart at düzgün çalışması için. Sonra programın içine gir we ayarlar bölümünden istediğin ayarları yap(hangi tuşla çalışacağını,kayıt formatı vs.). We proyu aktif değil hale getir. Programdan çık. İstediğin bi modda koyduğun kısayol tuşuna basılı tut we kayıta başlıycaktır. Yine basılı tuttuğunda kayıt sonlanıcaktır. İşlem bu kadar. Saygılarla...

onuer007

onuer007

Üye
aktif deil halde nasıl olcak bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt