1520 Uçak Modundan Çıkamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
1520 Uçak Modundan Çıkamıyorum
arkadaşlar lumia 1520 telefonum var kendi kendine uçak moduna aldı naptıysam çıkaramadım. en son şimdi tekrardan rom yükledim hala aynı. varmı bi önerisi olan? bi çözümü yoksa atıcam valla telefonu... ekranını değiştirdim daha yeni 500 lira para verdim tek kuruş daha masraf etmek istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Sim kartı değiştirin, eğer düzelirse ve sizin sim kartı geri taktığınızda yine aynı sorun devam ederse gidin yedek (yeni) sim kartınızı alın operatörünüzden

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Rom atmışsın gerçi ama reset yöntemlerini de denemişsindir eminim!!! Sim i çıkar kapat aç tak tekrar kapat aç ne bileyim çok garip bir sorun üzüldüm buna

erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
normalde avea kullanıyorum türkcell hattıda denedim kapatıp açma format reset sim değişikliği hepsini denedim ama sonuç nafile...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Sim kartı değiştirmene rağmen devam ediyorsa bişi diyemicem, çünkü benim başıma da gelmişti simi değiştirince düzelmişti. Senin durum daha kritik demek?!? :/

erndrdyk

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Sim kartı değiştirin, eğer düzelirse ve sizin sim kartı geri taktığınızda yine aynı sorun devam ederse gidin yedek (yeni) sim kartınızı alın operatörünüzden
simkarttan değil simkartı tanıyor pin kodu soruyor operatör menüsü görünüyor fakat uçak modu kapanmıyor naptımsa olmadı
Sim kartı değiştirmene rağmen devam ediyorsa bişi diyemicem, çünkü benim başıma da gelmişti simi değiştirince düzelmişti. Senin durum daha kritik demek?!? :/
ölcem valla sinirden. atıcam valla olmazsa telefonu
bide şimdi fark ettim işlemci ısınıyor. bildirim çubuğuna uçak modunu atayıp açınca zorluyor uçak modu kısmı titriyo bi şebeke işareti bi uçak işareti şeklinde değişiyor. bunu yapıncada işlemci ısınıyor...

serinaga

serinaga

Üye
Yazılım yüklediniz ve durum halen değişmediyse sanırım servis yolu görünüyor ...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
en mantıklısı servise göndermek büyük ihtimalle de ücret almazlar kullanıcı hatası görünmüyor çünkü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sanırım sorun donanımsal o yüzden servise göndermen gerekiyor.

saynesim

saynesim

Üye
sim kartı çıkar telefonu kapat sonra aç ayarlar kısmından uçak modunu bir kaç kere açıp kapatmayı dene kapalı uçak modu kapalı iken sim kartı tak bide bu şekilde dene inşallah olur olmasa vur duvara gitsin kardeşim

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
sim kartı çıkar telefonu kapat sonra aç ayarlar kısmından uçak modunu bir kaç kere açıp kapatmayı dene kapalı uçak modu kapalı iken sim kartı tak bide bu şekilde dene inşallah olur olmasa vur duvara gitsin kardeşim
oha hani sende
sen hasta olan bir tanıdığın iyileşmeyince dövüyor musun
işlemci ısınırsa sorun donanımdadır yolla servise çözüm yollarını sonuna kadar kullanmışsın hata da yok beleşe yaparlar yapmazlar ise alınlarını karışlarım

bj_kmurat

Üye
bu sorun benim başımda da var 8 aydan fazla oldu. servise gönderdim anakarta zarar vermişsiniz kullanıcı hatası deyip garanti dışı bıraktılar. birkaç kere kapatıp açarak şebeke geliyor ama 2g modunda kullanılabiliyor ancak. şebeke çok zorlayınca uçuş moduna geçiyor. benim tlfn şuan tamirde. adam şebeke alıcısında sorun var onu değiştirdim dedi. sonra sızıntı mı ne yapıyomuş ayar veriyorum dedi. en son da uçuş moduna artık geçmiyor fakat kapalı alanda çekim gücü çok az dedi onu ayarlamaya çalışıyrm dedi. tlfn 2 haftadır kendisinde bu cumartesi vereyim dedi. bekliyorum bakalım aylardır yaşadığım sıkıntıyı çözecek mi adam

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi ben ucuz atlatmışım bu sorunu desenize :hmmm:nazar:

bj_kmurat

Üye
bi ben ucuz atlatmışım bu sorunu desenize :hmmm:nazar:
dostum inşallah aynı sorunu bidaha yaşamazsın ama benim sana tavsiyem 3g de fazla zorlama telefonu. mesela ben 3gde iken yarım saat kullandıktan sonra uçuş moduna geçerken, 2g modunda 1gün falan idare ediyordu. ama elbet o uçuş moduna geçiyordu telefon

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dostum inşallah aynı sorunu bidaha yaşamazsın ama benim sana tavsiyem 3g de fazla zorlama telefonu. mesela ben 3gde iken yarım saat kullandıktan sonra uçuş moduna geçerken, 2g modunda 1gün falan idare ediyordu. ama elbet o uçuş moduna geçiyordu telefon
valla 2g sürekli açık wi-fi ile birlikte, kendi evime geçtiğimde de henüz evde internet olmadığından telefonun internetini paylaşıma açıyorum 3g'ye geçip, evde durduğum sürece de 3gde kalıyor saatlerce. ben en iyisi fazla konuşmiim :sır::nazar:

bj_kmurat

Üye
valla 2g sürekli açık wi-fi ile birlikte, kendi evime geçtiğimde de henüz evde internet olmadığından telefonun internetini paylaşıma açıyorum 3g'ye geçip, evde durduğum sürece de 3gde kalıyor saatlerce. ben en iyisi fazla konuşmiim :sır::nazar:
oh oh maşallah kardeşim Allah bozmasın :nazar:

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Bu sorun lumia 1520lerde yaygın mı
Seneye alacam da arıza çıkmasın

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu ana kadar bu sorunu yaşamış 3 kişi var (benim gördüğüm, hatırladığım) bunlar da şu an bu konudalar :D 820-920-1520 sahipleri. yani belli bir modele yorumlayamıyoruz sorunu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
geçmiş olmuş ne diyelim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimde başıma gelmişti. Sim kartı yenileyince düzelmişti. Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede düzelir.

Üst Alt