faydası var olmaz mı çocuk kayboldugunda annesi onu damgasından tanırSünnet ile Dövmeyi aynı kefeye koymak baştan yanlış birisi Sağlık için tedbir amaçlı yapılıyor diğerinin hiçbir faydası olmadığı ve aksine zararı doğrudan kanıtlanmıştır. Ve daha bir çok zararlı dövme çeşitleride vardır Dövme ile aynı kefeye koymak kesinlikle yanlış ...
Sünnet ile Dövmeyi aynı kefeye koymak baştan yanlış birisi Sağlık için tedbir amaçlı yapılıyor diğerinin hiçbir faydası olmadığı ve aksine zararı doğrudan kanıtlanmıştır. Ve daha bir çok zararlı dövme çeşitleride vardır Dövme ile aynı kefeye koymak kesinlikle yanlış ...
o değilde hiçbir zaman bir yetişkinin anne babasına beni niye sünnet yaptınız dediğinı duymadım görmedim.ve ayrıca zararlı birşey olsaydı, islamda yapılmaya teşvik edilmezdi..

Peygamber efendimiz buyurdular:
"Cocuk doğduktan 7 gün sonra sünnet edin, saçını kesin, akikasini kesin"
Sünnet iman ettiğimiz peygamberin emridir.Bu kesinlikle cocuga sorulmaz.benimde iki oglum var ve ikiside 10 aylık iken sünnet oldu.ben geç bile yaptırdım.eger müslüman iseniz mecbursunuz.değilseniz bırakın ucunda kalsin.bir ara sorarsınız cocuga keyfine göre kesersiniz.

insanın çocuğu olunca farklı oluyor
Tutamadım kendimi na'payım![]()
insanın çocuğu olunca farklı oluyor

herkes onu ister inşAllah mutlu bir hayatımız olurBenimde tek istediğim şey mutlu bir aile ve çocuklar![]()
Ya sen ne diyorsun usta can onlar can.Üzerine kusup ekşi bile koksa insan hiç tiksinmiyor inan.Yinede alıyorsun kucağına seviyorsun ohh miss![]()
dostum aynı dusuncedeyiz seninle
benki başkasının bardagindan su bile içmem ama konu çocuklarımız olunca bir başka oluyor....biz müslüman olduğumuz için