Üç yaşındaki çocuğa zorla dövme yaptıran vicdansız anne

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Sünnet ile Dövmeyi aynı kefeye koymak baştan yanlış birisi Sağlık için tedbir amaçlı yapılıyor diğerinin hiçbir faydası olmadığı ve aksine zararı doğrudan kanıtlanmıştır. Ve daha bir çok zararlı dövme çeşitleride vardır Dövme ile aynı kefeye koymak kesinlikle yanlış ...

• Beğen
Tepkiler: Dede

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Sünnet ile Dövmeyi aynı kefeye koymak baştan yanlış birisi Sağlık için tedbir amaçlı yapılıyor diğerinin hiçbir faydası olmadığı ve aksine zararı doğrudan kanıtlanmıştır. Ve daha bir çok zararlı dövme çeşitleride vardır Dövme ile aynı kefeye koymak kesinlikle yanlış ...
faydası var olmaz mı çocuk kayboldugunda annesi onu damgasından tanır

• Beğen
Tepkiler: Dede ve restmod

..maHsun..

Üye

aynen çocukken sünnet etmişler beni şimdi hiçte şikayetçi değilim aksine iyiki etmişler diyorum çünkü büyüyünce zor iyileşiyor hal böyle iken çocukken yapılması daha mantıklı

• Beğen
Türk-X

Türk-X

Üye
Turan

Turan

Üye
midem bulandı :ehe:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
İki çocuk babası olarak bende bu konu hakkında yazmak istedim ; kullanıcı adları nickli arkadaş bu olaya biraz daha çağdaş yaklaşmış , simdi arkadaşım benim 2. çocuğum erkek ve doğduktan 6 ay sonra ben oğlumu sünnet ettirdim , benim oğlumun ne psikolojisi bozuldu nede ilerde bana beni neden sünnet ettirdin diye sitem edebilir ki küçük yaşta sünnet çocuğun çabuk iyileşmesi için idealdir. Dövme ile sünneti aynı kefeye koymanizada pek bir anlam veremedim. Birisi sağlık icin yapılan bir operasyon , digeri zevk icin yapılan bir operasyon. . .

• Beğen

frozenbuble

Üye
tmm sen sünnet edersin 18 yaşında :d

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Peygamber efendimiz buyurdular:
"Cocuk doğduktan 7 gün sonra sünnet edin, saçını kesin, akikasini kesin"

Sünnet iman ettiğimiz peygamberin emridir.Bu kesinlikle cocuga sorulmaz.benimde iki oglum var ve ikiside 10 aylık iken sünnet oldu.ben geç bile yaptırdım.eger müslüman iseniz mecbursunuz.değilseniz bırakın ucunda kalsin.bir ara sorarsınız cocuga keyfine göre kesersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, -Akıncı ve H.TOGAN
Akıncı

Akıncı

Üye
Peygamber efendimiz buyurdular:
"Cocuk doğduktan 7 gün sonra sünnet edin, saçını kesin, akikasini kesin"

Sünnet iman ettiğimiz peygamberin emridir.Bu kesinlikle cocuga sorulmaz.benimde iki oglum var ve ikiside 10 aylık iken sünnet oldu.ben geç bile yaptırdım.eger müslüman iseniz mecbursunuz.değilseniz bırakın ucunda kalsin.bir ara sorarsınız cocuga keyfine göre kesersiniz.
:alkis

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, -Akıncı ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
o zaman gidip çocuk yapacak birini bulayım :ehe :eller:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Symbianize

Symbianize

Üye
Benimde tek istediğim şey mutlu bir aile ve çocuklar :(

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Ya sen ne diyorsun usta can onlar can.Üzerine kusup ekşi bile koksa insan hiç tiksinmiyor inan.Yinede alıyorsun kucağına seviyorsun ohh miss :)

:zuhaha: dostum aynı dusuncedeyiz seninle :oke: benki başkasının bardagindan su bile içmem ama konu çocuklarımız olunca bir başka oluyor....

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Üvey evlat içinde aynı şeyler söylene bilir mi :hmmm

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Vicdansiz .................................................................ler/lar tam gerizekalilik cehennemin dibine kadar yollari var :off:

Üst Alt