Haber Uc Browser Yepyeni Ozelliklerle Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uc Browser Yepyeni Ozelliklerle Güncellendi

Windows Phone platformundaki en iyi alternatif tarayıcılardan biri hatta en iyi alternatif diyebileceğimiz UC Browser güncellenerek 3.2 versiyonuna yükseltildi.

•Background Download: Tarayıcıdan çıksanız bile başlatmış olduğunuz indirme işlemi devam eder
•Gelişmiş indirme yönetimi : İndirmelerinizi kategorize edebilir ve videolara kısa erişim sağlayabilirsiniz.
•UDisk: 6GB ücretsiz UDisk bulut depolama alanıyla : 2GB kalıcı,4GB geçici dosya saklayabilirsiniz. .
•Ön yükleme optimizasyonu:Önceden yüklenmiş sayfaları çok daha hızlı açabilmek için hafızada tutabilme . Bazı sitelerde kullanılabilir durumda.

Güncelleme iki gün önce yayınlandı fakat tüm bölgelerde kullanılabilir değil. Yakın zamanda tüm bölgelerde kullanılabilir durumda olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: n000k, bulutsuzgece ve sinanozcan312

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk:

pirenuri

pirenuri

Üye
Ülke/Bölge ABD ama bende görünmüyor

katil_197

katil_197

Üye
bize daha gelmemiş :D bide türkçe dil olsa :D tam olacak :d

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
turbocore35

turbocore35

Üye
yok ya bu brovser her dk 3 sn onbellek temizliyo hiç beğenmiyorum .:D.

• Beğen
Tepkiler: @evleaks
serinaga

serinaga

Üye
Alternatif bir browser henüz yok, UC bu konuda WP8'i çok önemsiyor, sanırım bu gidişle birçok browser'dan çok daha iyi olacak, teşekkürler paylaşım için ...

fk555897

fk555897

Üye
Güzel olmuş.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
türkçe dil desteği lazım

ademoz05

ademoz05

Üye
hangi bölgelerde kullanılabilir acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.

capkino06

Üye
bugün indirdim Facebook a gidiyim dedim hesabım kilitlendi konum olaraksa Los Angeles da Bi adres çıkıyor nedendir bilmem.s maxthon çok iyi hızlı ama eksikleri var çok güncelleme gelir inşallah kısa zaman içinde maxthona da

katil_197

katil_197

Üye
bugün indirdim Facebook a gidiyim dedim hesabım kilitlendi konum olaraksa Los Angeles da Bi adres çıkıyor nedendir bilmem.s maxthon çok iyi hızlı ama eksikleri var çok güncelleme gelir inşallah kısa zaman içinde maxthona da

uc browser öyle oluyor nedenini bilmiyom:D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben buna hiç alışamadım ilk zamanlar hiç bir siteye giriş yapamıyordum sonra o hatayıda çözdüler.Ama bir türlü ısınamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@katil_197 @capkino06 onun sebebi speed mode açık olması. Speed mode açıkken İE tabanında çalışmıyor bulut tabanlı oluyor bu yüzden de konumu bulut serverı olarak gösteriyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

5800

Üye
Bölge ABD olanlara gelmedi galiba daha?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kimseye gelmedi ki

marist

marist

Üye
teşekkürler.

SheFy

SheFy

Üye
Bi ara opera mini ve mobile yakında çıkacak dediler. Ne oldu bi haber var mı?

Üst Alt