Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
u900 ü iyi bilenler içeri lütfen :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smt.90
Üye
Konu Sahibi
u900 ü iyi bilenler içeri lütfen :(
s.a. arkadaşlar elimden yurt dışından gelme bir u900 war tr si var ncak mesaj yazarken t9 a giriyor kapatyorum her mesajı açtığımda gene aynı ayaralrdan demeyin yaptım kendim cep telciyim ama bunu çözemedim :S bilen varmı ??
berguner
Üye
yazılım hatası olabilir... bendeki çin malı teldede aynı sorun var multitap tr diyorum genel ayarlardan mesaj yazarken kendiliğinden Akıllı EN'e geçiyor. Ve gerçekten de bayıyo adamı....
berkaytunali95
Üye
Tekrardan Yüklesen Olazmı sistemini zaten telefoncusun
abidin_02
Üye
selam benimde yeni aldım pc ye bağlatğım zaman hafıza kartındaki resimler acacağım sırada pc kapanıyor neden acaba birde oyun yükliyemedim.. yardımcı olursanız sevinirim ..
kaan_knjght1233
Üye
ayarlarda dil türkçe yaparsn düzelio birde tavsiyem mesajlarınız yazdıgınız harfler 2 karekter olarak gitmesin istiyosnz gsm verdiği harfleri kullanın oda mesaj => ayarlar => Metin Mesajı => karakter desteği iyi kllnmalar
ayarlarda dil türkçe yaparsn düzelio birde tavsiyem mesajlarınız yazdıgınız harfler 2 karekter olarak gitmesin istiyosnz gsm verdiği harfleri kullanın oda mesaj => ayarlar => Metin Mesajı => karakter desteği iyi kllnmalar