u900 ü iyi bilenler içeri lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smt.90

Üye
    Konu Sahibi
u900 ü iyi bilenler içeri lütfen :(
s.a. arkadaşlar elimden yurt dışından gelme bir u900 war tr si var ncak mesaj yazarken t9 a giriyor kapatyorum her mesajı açtığımda gene aynı ayaralrdan demeyin yaptım kendim cep telciyim ama bunu çözemedim :S bilen varmı ??

berguner

berguner

Üye
yazılım hatası olabilir... bendeki çin malı teldede aynı sorun var multitap tr diyorum genel ayarlardan mesaj yazarken kendiliğinden Akıllı EN'e geçiyor. Ve gerçekten de bayıyo adamı....

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Tekrardan Yüklesen Olazmı sistemini zaten telefoncusun :ehe

abidin_02

Üye
selam benimde yeni aldım pc ye bağlatğım zaman hafıza kartındaki resimler acacağım sırada pc kapanıyor neden acaba birde oyun yükliyemedim.. yardımcı olursanız sevinirim ..

kaan_knjght1233

Üye
ayarlarda dil türkçe yaparsn düzelio birde tavsiyem mesajlarınız yazdıgınız harfler 2 karekter olarak gitmesin istiyosnz gsm verdiği harfleri kullanın oda mesaj => ayarlar => Metin Mesajı => karakter desteği iyi kllnmalar :)

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
ayarlarda dil türkçe yaparsn düzelio birde tavsiyem mesajlarınız yazdıgınız harfler 2 karekter olarak gitmesin istiyosnz gsm verdiği harfleri kullanın oda mesaj => ayarlar => Metin Mesajı => karakter desteği iyi kllnmalar :)
evet düzeliyo bndede öle bi sorun vardı duzelttım... saol kardesimmm

OğuzcanAbi

Üye
biz bilenler deil bekleyenleriz kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt