U600 Kamera Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
U600 Kamera Sorunu
2,El Samsung U600 Aldım 3,2 Kamerası Var.Bayram Arifesinde Aldım Aldıgımda Kızakla Tus Takımı Arasında Bosluk Vardı Üstüne Dokununca İleri Geri Oynuyodu Kızak.Kızaklı Telefoonlar Böyle Olur Birsey Olmaz Dediler Bende Kullanmaya Basladım Bugun Telefonu Sarjdan Aldım Kamerayı Actım Kamerayı Etrafa Gezindirirken Takılıyordu 2-3 Saniye Sonra Devam Ediyor Sonra Yine Takılıyordu Cektigi Fotograflar Cok Bozuk Cıkıyor Yarısını Net Cekmiş Yarısını Karıstırmıs Bozuk Cekmeye Basladı.Biraz Öncede Kamera Hiç Acılmamaya Basladı Kamerayı Acıyorum Lütfen Bekleyiniz Diyor 10 sn. Boyunca Sonra Kamera Baglantısını Kontrol Edin Uyarısını Verip Kapanıyor.Arada Sıradada Bu Hatayı Veriyor.
Simdi Ben Ne Yapmalıyım Telefonun Kamerası Önceden Servise Gitmiş Herhalde Çünkü Vidalar Sökülmüş Belli Oluyor.Sonrada Baktı Bu Sorun Var Sattı.Sanırım Sorun Kızagında Cünkü Kızak Hafiften Oynuyor.
Simdi Servise Yollasam Kaç Para Alırlar Ne Zaman Gelir.Normalde 2.el Fiyatı Ne Kadar.

sidelm

Üye
servise verirsen bayağı paranı alırlar siz ne kadara aldınız bilmiyorum ben ikinci elini 145 e aldım mikrofon tarafına doğru kapak kapalıyken arada boşluk var fotoğrafları bozuk çekiyo teknolojisi eski bi telefon 2006 da piyasaya çıkmış kamerası iyi değil 3.2 mp dediklerine bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt