txt uzantılı inen programlar nasıl kuruluyor bi yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
txt uzantılı inen programlar nasıl kuruluyor bi yardım :)
arkadaşlar genelde telden giriyorum forumlara...programları indirmeye çalıştığım zaman bi kısmı txt uzantılı olarak iniyor..ben böyle inen programları nasıl apk olarak telefonuma kurabilirim yardımcı olur musunuz..
internette biraz arama yaptım ama tam olarak anlamadım..andro zip ile falan açmaya çalışıyorum ama olmuyor..:hmmm

SHS

SHS

Üye
uzantısını apk yapıp yüklemeyi denedin mi?

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes txt uzantisi bilgisayardaki not defteri uygulamasinin uzantisidir oyle indirdigin bir seyin uygulama olmasi zor gibi ama arkadasin dedigini de bi dene istersen

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Yani sondaki txt yazısını silip apk yapıp deneyeceğim değil mi.bi deneyim ben :) teşekkür ederim.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Yok. Denedim ama olmadı. Peki niye apk olarak inmiyor da txt olarak iniyor ki bazıları. PC de deniyorum aynı dosya apk olarak iniyor :banghead:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tarayıcı kaynaklı olabilir. Mesela opera kullanıyorsan ana tarayıcıdan indirmeyi dene.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
olabilir hiç aklıma gelmedi hemen bir deneme yapayım :-)

- - - Eklendi - - -

uuncu :-) çok çok teşekkürler. Kardeşim farklı tarayıcı da apk indirdi :-) oh bee

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
guney28

guney28

Üye
txt olarak inmiyor ki ext olarak iniyor onuda winrar indir tele hallet winrarı aç dosyayı bul raneme de yani dosya ismini düzelt örngn: dosya.EXT olanı dosya_apk yap programdan cık dosyayı bul ismini değiştir yap dosya_apk olanı dosya.apk yap bu kadar

FeC!

FeC!

Üye
Benim Orjinal tarayıcı zippyshare deki dosyaları .bin seklinde kaydediyor mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt