Nokıa N8 ne ayar ne bayar, full time ezel nasılsa yarında aynı opera mini'den giriyom keramet onda belkide, konumu göstermyoDirek Olarak Mobil Veri Üzerinden Erişilmez, DNS Ayarı, Tarayıcı Uygulamalar İle Girilmedikten Sonra

Nokıa N8 ne ayar ne bayar, fu ll time ezel nasılsa yarında aynı opera mini'den giriyom keramet onda belkide, konumu göstermyo![]()

Açılıp açılmaması biraz twitter a bağlı.bence suanki gecici. acarlar tekrar. bu sekilde kapatilmasi engel degil zatem. ciddi kapaticaklarsa suanki yontemlerin disinda yeni yontemlerle gireriz anca. o yontemlerin telefona yansimasi biraz zaman alabilir gibime geliyo
Twitter dan bazı şeylerinmi ne kaldırılması istenmiş yetkililer buna kulak asmamış son çare olarak kapanmış.twitter ile ilgili degil diye biliyorum. mahkeme karariyla suanlik yasak ama tekrar acilcak diye duydum yarina acilabilir
ben farkli anlamisim tamamTwitter dan bazı şeylerinmi ne kaldırılması istenmiş yetkililer buna kulak asmamış son çare olarak kapanmış.
erisim twitter tarafindan engellenmedi onu biliyodum sadece. henuz acilmadi. dogru duzgun kullanim izni verilmicekse kullanmayi birakicam. cok.aktif kullanmiyodum zaten