İstek twitter.

Sponsorlu Bağlantılar

orkinos71

Üye
    Konu Sahibi
twitter.
arkadaslar 3g ile twitter erisimi saglamak icin ne yapmak lazim.acil destek lutfen..

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Twitter kapandı.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Twitter erişimi her yoldan engellendi

cyborg78

cyborg78

Üye
Gayet güzel çalışıyor şuan Twitter , nasıl kapalı ? telefondanda açıktı sabahtan beri telden girdim, şuan pc'den giriyom
belli olmaz kökten gidebilir heran :bann:

Emre

Üye

Symbian'dan giriyorum
Android'de oluyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Direk Olarak Mobil Veri Üzerinden Erişilmez, DNS Ayarı, Tarayıcı Uygulamalar İle Girilmedikten Sonra

cyborg78

cyborg78

Üye
Direk Olarak Mobil Veri Üzerinden Erişilmez, DNS Ayarı, Tarayıcı Uygulamalar İle Girilmedikten Sonra
Nokıa N8 ne ayar ne bayar, full time ezel nasılsa yarında aynı opera mini'den giriyom keramet onda belkide, konumu göstermyo :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Nokıa N8 ne ayar ne bayar, fu ll time ezel nasılsa yarında aynı opera mini'den giriyom keramet onda belkide, konumu göstermyo :oke:

Opera Mini Kendi Arayüzünü Kullandığı İçin Direk Giriliyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
mcnpl4

mcnpl4

Üye
blackberr'ler de girebiliyomus:D android icin bi uygulamayla giriyo arkadaslar ama adini bilmiyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Cepten Twitter’a nasıl girilir?

Akıllı cep telefonlarında da DNS değiştirme yöntemiyle erişim engeli bulunan sitelere sorunsuzca erişmek mümkün. Ancak daha basit bir yöntem olarak “Hotspot Shield” veya “Onavo Protect” programlarını uygulama mağazanızdan indirip, hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinden erişim engeli bulunan sitelere bir sınırlama olmadan giriş yapabilirsiniz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence suanki gecici. acarlar tekrar. bu sekilde kapatilmasi engel degil zatem. ciddi kapaticaklarsa suanki yontemlerin disinda yeni yontemlerle gireriz anca. o yontemlerin telefona yansimasi biraz zaman alabilir gibime geliyo

coolasker54

coolasker54

Üye
Proxy kullanarak girebilirsiniz telefonlarda erişim noktasını düzenlerken bulunan "Yakın kopya sunucusu adresi" başlığında bulunan yere girerek istediğiniz ülkede gösterebilirsiniz kendinizi. proxy adresleri googledan bulunabilir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
bence suanki gecici. acarlar tekrar. bu sekilde kapatilmasi engel degil zatem. ciddi kapaticaklarsa suanki yontemlerin disinda yeni yontemlerle gireriz anca. o yontemlerin telefona yansimasi biraz zaman alabilir gibime geliyo
Açılıp açılmaması biraz twitter a bağlı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
twitter ile ilgili degil diye biliyorum. mahkeme karariyla suanlik yasak ama tekrar acilcak diye duydum yarina acilabilir

PriZm

PriZm

Üye
DNS değiştirerek gayet rahat giriliyor.Rootsuz olsun derseniz Tor kullanın.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
DNS bende işe yaramıyor setdns ile denedim olmuyor VPN işe yarıyor fakat sürekli kopuyor

Seglopsi

Seglopsi

Üye
operamini ile deneyin, Operamini veri sıkıştırmak için kendi sunucularını kullanır, bu da birçok siteye erişim hakkı sunar.Android için hotspot shield, gibi programları da kullanabilirsiniz.

symbian için en basit yöntem dns değiştirme.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
twitter ile ilgili degil diye biliyorum. mahkeme karariyla suanlik yasak ama tekrar acilcak diye duydum yarina acilabilir
Twitter dan bazı şeylerinmi ne kaldırılması istenmiş yetkililer buna kulak asmamış son çare olarak kapanmış.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
twitter ile anlaşmaya varıldı ve bi mesele olduğunda twitter istenilen kullanıcının İP adresini verecek

eskiden bu gizli tutulurdu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Twitter dan bazı şeylerinmi ne kaldırılması istenmiş yetkililer buna kulak asmamış son çare olarak kapanmış.
ben farkli anlamisim tamam:D erisim twitter tarafindan engellenmedi onu biliyodum sadece. henuz acilmadi. dogru duzgun kullanim izni verilmicekse kullanmayi birakicam. cok.aktif kullanmiyodum zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt