İstek twitter.

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ben farkli anlamisim tamam:D erisim twitter tarafindan engellenmedi onu biliyodum sadece. henuz acilmadi. dogru duzgun kullanim izni verilmicekse kullanmayi birakicam. cok.aktif kullanmiyodum zaten
Evet twitter tarafından değil o cepte :D

coolasker54

coolasker54

Üye
zenmate adlı chrome eklentisini kurun pc den. teldende opera tarayıcılar işinizi görecektir.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Lumia modellerinde herhangi bir ayar vpn dns ye gerek yok hicbirsey yapmadan da girebilirsiniz, kisiler menusunden akistan takip edebilirsiniz.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Android kullananlara tunel bear vpn programını tavsiye ederim bu programla mobil veriden twitter a giriş yapabilirsiniz.

Not: google playden indirebilirsiniz. ..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Düştüğümüz hallere bak arkadaş hangi ülke bu kadar zavallı duruma gelebilir ki yazık

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Iphoneyle Opera mini den giriliyor :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Android kullanicilari dnset adlı uygulama ile girebilir

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Lumia modellerinde herhangi bir ayar vpn dns ye gerek yok hicbirsey yapmadan da girebilirsiniz, kisiler menusunden akistan takip edebilirsiniz.
bu galiba Microsoft'un kişiler programının çalışma prensibi ile alakalı . Ben wp sistemine sahip bir cihaz kullanmıyorum fakat notebookum w8 li , sizin yazınızdan sonra w8 deki kişiler menüsünden girilebildiğini farkettim bende :evet:

Takipçi Satın Al

Üst Alt