Tv Mobile_v2.1_vodafone mvs_s602nd.py

Sponsorlu Bağlantılar

mfyist

Üye
Slm arkadaşlar ben Tv Mobile_v2.1 i tlfonuma indirdim kurulumda yaptım ama açılmıyor sorun neyden kaynaklanıyordur bilgisi olan varmı?

alicankoc123

Üye
eyw süper bi pro.7610 da çalıştı.

--------------- Ekleme ---------------

Peki Zeki MÜREN'de bizi görecek mi? xD

ertooth

ertooth

Üye
Arkadaşlar benim telefon n95 8gb bu vodafone mobil tv uygulamasını kendi sitesinden indiremiyorum çünkü benim telefon hack li ondan oluyor olabilirmi.resmi sitelerinden uygulamayı indirmek istediğimde telefonmum uyumlu olmadığını için hata veriyor ve indirmeme izin vermiyor.Aynı şekilde msn içinde aynı hata veriyordu ama maxicep sitesinden bu uygulamayı buldum ve indirdim şimdi çalışıyor program ama mobil tv uygulamasının yeni versiyonu olan varsa ekleyebilirmi. Versiyon 3 olacak arkadaşlar

alperen1995

Üye
pyton modul pack yuklemen gerekioo

yasayanceset

Üye
YükLenmiyor Yardımcı oLurmuSun ?

adba24

Üye
arkadasim ben telefon ayarlarini yaptim. telefonum mtv uygulama desteklemiyor (nokia 5800 xm) bu asamadan sonrasini bilmiyorum. yukaridaki programi desteklemedi

finike_ru

finike_ru

Üye
sağol üsta

maximuswolf

Üye
saolasısn kardesm emeqine saqlık

xxkatilimxx

xxkatilimxx

Üye
5800 da çalışırmı peki

furious17

Üye
teşekkürler :)

-berq-

-berq-

Üye
saol (;

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Bunun tarihi geçti diye biliyorum vodafone artık bunu iptal etmiş diye duydum ama ümit fakirin ekmeği yine de ah indirim bakim dedim açılıyo çalışıyo ama bağlanmaktan öte geçemiyo zaman aşımı ben elle yaptım mtv ayarını yine de vodafonu arayıpta işlem yaptırman gerekçek mi tv?

security_07

security_07

Üye
:tşk:

gocr

Üye
kardeş s60v2 de olan coreplayer için kesin calışan tv linkleri varmı kardeş sana zahmet paylaşsana

burakefe56

Üye
terihi geçmiş bunun çalışmaz galiba bi deneyek

Alfonzo46

Üye
teşekkürler

Üst Alt