Tv Mobile_v2.1_vodafone mvs_s602nd.py

Sponsorlu Bağlantılar

sahan68

sahan68

Üye
arkdaslar 1.4.5 phyton vere bilirmisiniz bu calısmıyo 1.4.5 uzeri istiyo

Bestoo

Bestoo

Üye
kontör yiyor mu gprs gerektiriyormu????????

BURSABURGAZ

Üye
vadafonda kontör gitmiyor

Cenk-_-i

Üye
hersey güzelde grnt cokkalitesiz

fenciyim

Üye
saolasın

??RE??

??RE??

Üye
hata oluştu pyhon eski sürüm güncelleyin diyor napcam

karakaya_o

Üye
program güzelde ben mesela bi kanala tıklasam bilinmeyen dosya biçimi diye bir yazı çıkıyor ne yapabilirim?...

albay771

Üye
arkadaslar tv programı calısıyor nokia 6600 da denedim gayet uyumlu super klitede calısıyor ayrıca arkadasımızın dedigi gibi payton 1.4.4 modul pack 1.30 yuklumeniz gereklidir yukleme olmadıgı taktirde tvniz calısmaz vodafone de bu tv ler ucretsiz olarak calısmaktadar işte size bu kanalların dısında bir tanede benden (rtsp://172.31.45.2/broadcast/cnbce.rm) CNBC-E kanalıda benden olsun ayarlarınız musteri temsilcilerinizden isteye bilirsiniz 4440542 arayın mms live ayarlarınız alınız tele kaydediniz mms ayarlarınızı varsayılan ayar olarak yapın realplayer ayarlarınızı mms olarak kaydedin hepsi bu gule gule kullanın

eryaman

eryaman

Üye
çok teşekkürler bunun s 40 için olanı varmı?
:oke:

RAHMİ58

Üye
Arkadaşlar dosya ekine python'un yeni sürümünü koysaydınız olmazmıydı. Sürüm eski diyip duruyor.

oooyt

Üye
ya bende n73 war ona desteklemiyor yazıyor ne yapmalıyım neden böyle yazıodur yardımcı olursanız sevinirim please!!!!

alptekin51

Üye
arkadaslar elimde 6120c var vodafoneliyim. mobil tvyi desteklemiyo bi çözüm yolu varmı lütfen yardımcı olun. ayrıca internet live den mobil tvye giriyom.kanalı seçiyom. açılan sayfada tv içeriğiniz istendi lütfen bekleyin diyo. bekliyom sonuç sıfır lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar elimde 6120c var vodafoneliyim. mobil tvyi desteklemiyo bi çözüm yolu varmı lütfen yardımcı olun. ayrıca internet live den mobil tvye giriyom.kanalı seçiyom. açılan sayfada tv içeriğiniz istendi lütfen bekleyin diyo. bekliyom sonuç sıfır lütfen yardımcı olun mail adresim [email protected] lütfen çözüm varsa mail atın.

yasargungoren

Üye
Arkadaşım vadafonun 6120 ye gıcığı var Bende 6120 ye vadafon mesınjır programında aynı sorunla karşılaştım. N73 e destek veriyor daha üstün bir telefona köstek oluyor napacan şebekeyi değiştirecen.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8gb ta çalışırmı yada n 73 M.E ..de

Da®kness

Da®kness

Üye
Python ustası aranıyor. Bu programı şuanki mobil tv linklere göre modifiye edebilecek pythoncular görev başına.

camyar89

Üye
sony ericsson için olanı yomu yardımcı olursanız

macman

macman

Üye
teşekkürler

aykutaydin

Üye
6630 acarmı bu programı

djkeles

djkeles

Üye
cok tesekkurler bı deneyecegım

hotbord_34

Üye
Ben sabah 6600 yukledim programdan ayarlari yap bolumune girdim ama boyle mesaj geldi AA video haber aylik 36sms 72 kontor aylik bende iptal ettim

Üst Alt