tuş takımı olan android telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

notebookgentr

Üye
    Konu Sahibi
tuş takımı olan android telefon önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Eski tip tuş takımı olan (Qwerty değil de sadece numara) Android telefon var mı?
3G si olsun yeter.

başkada birşeye gerek yok

nexpow

nexpow

Üye
:) klavye ayarlarından dedigini yapabiliyosun zaten Qwerty klavye yerine onu kullanırsın her telefonda vardır herhalde ben ace kullanıyorum bende var

AYNA

AYNA

Üye
arkadaş sanırsam fiziksel olarak numerik tuş takımlı istiyo yanlış anlamadıysam eğer..
benim bildiğim yok ama çıkıcak ilk defa ve kapaklı olcak geçenlerde haberini okumuştum kamerasıda 16 mp olacakmış..

notebookgentr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş sanırsam fiziksel olarak numerik tuş takımlı istiyo yanlış anlamadıysam eğer..
benim bildiğim yok ama çıkıcak ilk defa ve kapaklı olcak geçenlerde haberini okumuştum kamerasıda 16 mp olacakmış..

Evet fiziksel olarak tuş takımı istiyorum.
Çok fazla araba kullanıyorum. Araba kullanırken kulaklıkla konuşuyorum.
Kolay arama yapmak için tuş takımına ihtiyacım var.

AYNA

AYNA

Üye
Evet fiziksel olarak tuş takımı istiyorum.
Çok fazla araba kullanıyorum. Araba kullanırken kulaklıkla konuşuyorum.
Kolay arama yapmak için tuş takımına ihtiyacım var.

bende mesaj yazmak için istiyorsun sandım..dokunmatik o yönden işini görür bence dokunmatik algılaması çok yüksek bir cihaz alırsın zorluk çekmezsin bence yani..
tuşlarada kişileri atarsın daha rahat ararsın.. ama mesaj yazıcam diyorsan hareket halindeyken o ayrı tabiki..

notebookgentr

Üye
    Konu Sahibi
bende mesaj yazmak için istiyorsun sandım..dokunmatik o yönden işini görür bence dokunmatik algılaması çok yüksek bir cihaz alırsın zorluk çekmezsin bence yani..
tuşlarada kişileri atarsın daha rahat ararsın.. ama mesaj yazıcam diyorsan hareket halindeyken o ayrı tabiki..

Tuşlu pda kullanıyorum. Bakmadan rehberden insanları bulabiliyorum.
Tuşların yerini el yordamıyla bulabiliyorsun. O yüzden tuşlar çok önemli.

AYNA

AYNA

Üye
Tuşlu pda kullanıyorum. Bakmadan rehberden insanları bulabiliyorum.
Tuşların yerini el yordamıyla bulabiliyorsun. O yüzden tuşlar çok önemli.

hımm anladım.. android olarak querty klavyeli fiziksel tuşlu varda numerik tuşlu malesef yok..

Takipçi Satın Al

Üst Alt