Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tuş takımı olan android telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
notebookgentr
Üye
Konu Sahibi
tuş takımı olan android telefon önerisi
Arkadaşlar merhaba,
Eski tip tuş takımı olan (Qwerty değil de sadece numara) Android telefon var mı?
3G si olsun yeter.
başkada birşeye gerek yok
nexpow
Üye
klavye ayarlarından dedigini yapabiliyosun zaten Qwerty klavye yerine onu kullanırsın her telefonda vardır herhalde ben ace kullanıyorum bende var
AYNA
Üye
arkadaş sanırsam fiziksel olarak numerik tuş takımlı istiyo yanlış anlamadıysam eğer..
benim bildiğim yok ama çıkıcak ilk defa ve kapaklı olcak geçenlerde haberini okumuştum kamerasıda 16 mp olacakmış..
arkadaş sanırsam fiziksel olarak numerik tuş takımlı istiyo yanlış anlamadıysam eğer..
benim bildiğim yok ama çıkıcak ilk defa ve kapaklı olcak geçenlerde haberini okumuştum kamerasıda 16 mp olacakmış..
Evet fiziksel olarak tuş takımı istiyorum.
Çok fazla araba kullanıyorum. Araba kullanırken kulaklıkla konuşuyorum.
Kolay arama yapmak için tuş takımına ihtiyacım var.
Evet fiziksel olarak tuş takımı istiyorum.
Çok fazla araba kullanıyorum. Araba kullanırken kulaklıkla konuşuyorum.
Kolay arama yapmak için tuş takımına ihtiyacım var.
bende mesaj yazmak için istiyorsun sandım..dokunmatik o yönden işini görür bence dokunmatik algılaması çok yüksek bir cihaz alırsın zorluk çekmezsin bence yani..
tuşlarada kişileri atarsın daha rahat ararsın.. ama mesaj yazıcam diyorsan hareket halindeyken o ayrı tabiki..
bende mesaj yazmak için istiyorsun sandım..dokunmatik o yönden işini görür bence dokunmatik algılaması çok yüksek bir cihaz alırsın zorluk çekmezsin bence yani..
tuşlarada kişileri atarsın daha rahat ararsın.. ama mesaj yazıcam diyorsan hareket halindeyken o ayrı tabiki..