tuş kilidi yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi yardım?
iphonenin türkçe tuş kilidi programı varmı arkadaşlar?yada daha iyi bir türkçe tuş kilidi programı varsa bir zahmet yardım edin?

Türe

Türe

Üye
Go launcher ex in kendine has temalari var ordan iphone temasini bulup indirebilirsin

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Soldaki 3 lu dokunmatik tusa tikla sonra cikan ekrandan themes i sec ordan alttaki siklardan more ' u sec ;)

Türe

Türe

Üye
Go launcher acikken tabi bunlar

zonewars77

zonewars77

Üye
markette var

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Soldaki 3 lu dokunmatik tusa tikla sonra cikan ekrandan themes i sec ordan alttaki siklardan more ' u sec ;)

tmmda üstadım türkçemi menü?çünkü ben geçen bi arkadaşın verdigi htcnin Go launcher ini yükledim ingilizce idi :)bana türkçe lazım:) bana link verebilirmisin bi yükliyeyim sana zahmet

Türe

Türe

Üye
Android markette mevcut . Program da ingilizce bu arada .

Türe

Türe

Üye
Turkce zor bulursun dostum biraz . Dilersen bir arat google da turkce launcherlar diye . Sonuc alacagini snmiyorum fakat denemeye deger . En iyi iki launcher launcher pro ve go launcher ex dir.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
Turkce zor bulursun dostum biraz . Dilersen bir arat google da turkce launcherlar diye . Sonuc alacagini snmiyorum fakat denemeye deger . En iyi iki launcher launcher pro ve go launcher ex dir.

teşekkürler dostum ama bana sadece tuş kilidi lazımdı :(

mancukya

Üye
Diyelimki ingilizce senin aradigin sadece tus kilidi bu tarz sacma seyleri nerden cikartiyorsunuz ya Japonca yada hintce olsa ne olucak sanki ? Neticede bir simgeyi itiyorsun sadece bu kadar sacma ve düsüncesiz konulari Android bölümünde sormayi nasil beceriyorsunuz ilginc

Türe

Türe

Üye
Diyelimki ingilizce senin aradigin sadece tus kilidi bu tarz sacma seyleri nerden cikartiyorsunuz ya Japonca yada hintce olsa ne olucak sanki ? Neticede bir simgeyi itiyorsun sadece bu kadar sacma ve düsüncesiz konulari Android bölümünde sormayi nasil beceriyorsunuz ilginc

Arz ve talep . Buna sen , ben ya da bir baskasi karisamaz . Bu nedenle istek ve arzulara saygili olmayi ogren oncelikle :oke:

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
    Konu Sahibi
yardımların için teşekkürler

----------Eklendi @ 00:31:05 ---------- Yazıldı @ 00:25:11 ----------

kardeşim konu açarken sanamı soracagız?asıl ilginç olan senin gibilerinin nasıl hayatta kaldıgı???begenmiyorsan girme okuma başlıkda yardım yazmışım zaten.bugüne kadar şu forumda kimseye faydan olmamış bari kimseyi sinirlendirip mesajda yazma.şimdi agır konuşursam kaldıramazsın bide senin gibisi yüzünden bugüne kadar ceza yemedigim yerde ceza yiyecegim.git belanı başka yerde ara !!!

----------Eklendi @ 00:31:49 ---------- Yazıldı @ 00:31:05 ----------

Arz ve talep . Buna sen , ben ya da bir baskasi karisamaz . Bu nedenle istek ve arzulara saygili olmayi ogren oncelikle :oke:

eyvaallah üstad :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Go locker yükle, o sırf kilit programı.

İncİnat

İncİnat

Üye
go locker dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt