Go launcher ex in kendine has temalari var ordan iphone temasini bulup indirebilirsin
ve tam nerden bulacagım?Soldaki 3 lu dokunmatik tusa tikla sonra cikan ekrandan themes i sec ordan alttaki siklardan more ' u sec![]()
bana türkçe lazım
bana link verebilirmisin bi yükliyeyim sana zahmetAndroid markette mevcut . Program da ingilizce bu arada .

Turkce zor bulursun dostum biraz . Dilersen bir arat google da turkce launcherlar diye . Sonuc alacagini snmiyorum fakat denemeye deger . En iyi iki launcher launcher pro ve go launcher ex dir.

Diyelimki ingilizce senin aradigin sadece tus kilidi bu tarz sacma seyleri nerden cikartiyorsunuz ya Japonca yada hintce olsa ne olucak sanki ? Neticede bir simgeyi itiyorsun sadece bu kadar sacma ve düsüncesiz konulari Android bölümünde sormayi nasil beceriyorsunuz ilginc

Diyelimki ingilizce senin aradigin sadece tus kilidi bu tarz sacma seyleri nerden cikartiyorsunuz ya Japonca yada hintce olsa ne olucak sanki ? Neticede bir simgeyi itiyorsun sadece bu kadar sacma ve düsüncesiz konulari Android bölümünde sormayi nasil beceriyorsunuz ilginc
Arz ve talep . Buna sen , ben ya da bir baskasi karisamaz . Bu nedenle istek ve arzulara saygili olmayi ogren oncelikle![]()

Go locker yükle, o sırf kilit programı.
unutmusum adini 
Tamam iste go launcher ex in kilit programinin adi buyduunutmusum adini
![]()