Tuş Kilidi Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
Tuş Kilidi Wifi Sorunu
İyi günler arkadaşlar LG Optimus 4X HD telefonum var, tuş kilidi girince wifiyi kapatıyor, whatsapp mesajları felan gelmiyor tuş kilidini açıp 20-30 saniye bekleyince mesajlar toptan geliyor. Tuş kilidi varken wifiyi kapatmasını nasıl engellerim???

lale63

lale63

Üye
Arkadasim bende s3 mini kullaniyorum.2x battery diye bi pro huklemistim.benimkileride o kapatiyordu.sildim onu sorun duzeldi.sende bu tur bir pro kullaniyomusun

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefonumda 4-5 program yüklü, Whatsapp, Foursquare, Kim aramis, Facebook, WinAt 9 bukadar :S yeni format attım telefona ama bu sorunu yapıyor anlamadım gitti

lale63

lale63

Üye
Kullanmadigim icin bilemiyorum kardes

dieforyou88

Üye
Arkadaşım Cvbın aşağıdaki resimde sanırım bi incele istersen ;)

h t t p : / / m 1 3 0 7 . h i z l i r e s i m . c o m / 1 c / 6 / p y w 2 l . j p g

emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
İyi günler arkadaşlar LG Optimus 4X HD telefonum var, tuş kilidi girince wifiyi kapatıyor, whatsapp mesajları felan gelmiyor tuş kilidini açıp 20-30 saniye bekleyince mesajlar toptan geliyor. Tuş kilidi varken wifiyi kapatmasını nasıl engellerim???

telefon rootlu ise trickster mod programını yükle marketten sonra orada daha performanslı wifi yazan yeri aç
rootsuz ise wifi ayarlarından wifiyi sürekli açık tutu seç

Üst Alt