Türkiye'ye Windows 8'li telefon getireceğiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lgkg300

lgkg300

Üye
Nokia çok geç kaldı bütün müşterilerini kayıp etti. android ve IoS a geçenler bu kerteden sonra nokia ya dönmez. Nokia bu atakla ancak kanı durdurabilir.

Hüsrev Ağa'nin (Kurtlar Vadisi 50. Bölüm Repliği) dediği gibi: Katranı kaynattik olmadı şeker Sayın Karahanlı! daha fazla kaynatırsan olacağı zifttir.

Evet nokia, artik kendisinin yaşam süresini uzatacak ve zannediyorum IoS ve Android kapismasi devam edecek Nokia ise bu maça müdahil olmak icin windows 8 ile sahaya çıkacak fakat maça çıkmak icin çok geç kaldı android ve ios bir hayli mesafe kat etti.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Muhtemelen wp ile nokia kendini kurtaracak...;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia çok geç kaldı bütün müşterilerini kayıp etti. android ve IoS a geçenler bu kerteden sonra nokia ya dönmez. Nokia bu atakla ancak kanı durdurabilir.

Hüsrev Ağa'nin (Kurtlar Vadisi 50. Bölüm Repliği) dediği gibi: Katranı kaynattik olmadı şeker Sayın Karahanlı! daha fazla kaynatırsan olacağı zifttir.

Evet nokia, artik kendisinin yaşam süresini uzatacak ve zannediyorum IoS ve Android kapismasi devam edecek Nokia ise bu maça müdahil olmak icin windows 8 ile sahaya çıkacak fakat maça çıkmak icin çok geç kaldı android ve ios bir hayli mesafe kat etti.
Çok haklısın canım abim çok geç kaldı..iOS ve Android'e yetişebilmesi çok ama çok zor olacak bence.. :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ve muhtemelen kazanacak... :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
İnşallah :ehe
Nokianın tekrar düze çıkıp apple ve samsungu tahtlarından etmesini istiyorum.hala içimde bir umut var Çünkü apple ve samsung hala sağlamlık konusunda nokianın eline su dökemiyorlar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah :ehe
Nokianın tekrar düze çıkıp apple ve samsungu tahtlarından etmesini istiyorum.hala içimde bir umut var Çünkü apple ve samsung hala sağlamlık konusunda nokianın eline su dökemiyorlar :)
Aynen, hem piyasada sağlam bir rekabet oluşur fena mı!!!

codblackops2

codblackops2

Üye
fiyatlarda baya düşer işimize gelir bu :naughty:

Ashirogi.Muto

Üye
Bence de biraz geç kaldı ama hala mümkün.Wp8 ile bir patlama yaşayabilir diye düşünüyorum eğer fiyat ve özellik beklentilerimizi karşılarsa.

khytr89

khytr89

Üye
yaw nokia bile desteğini çekti symbaindan adamlar Türkler enayi diye dayıyorlar symbianı.. bunu alan ke.izdir kusura bakmayın.. 5 mp yi dijital olarak büyütüyor... akıllı telefonda en iyisi samsung ve apple.. başaka marka almayın 2. elide ölü olur.. hele htc ve nokia lar 2 . elde artık 5 kuruş para etmiyor (özellikle büyük şehirlerde)

codblackops2

codblackops2

Üye
en kötü gün bügünse bügünde nokia :ehe
Dar ağacında olsak bile son sözümüz nokia :ehe

hidayet02

hidayet02

Üye
Ve muhtemelen kazanacak... :ehe

Kazanmasada Nokia.

Ben Tövbe Ettim Arkadaş:D

Hem Bana En Fazla Dayanan Telefon Nokia.
Ya Telefonları Düşürür Yada Kızdığımda Atarım:D

Bu Arada Benim E-6'nın Bu Kadar Sağlam Olacağı Aklıma Bile Gelmezdi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt