Türkiye ye geldiğinde n9 mu x7 mi almalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
Nokia N9 almalı...

nonamex

Üye
nonamex allah aşkına herkes android mi yüklüyor sen sadece konu başlıklarını okuduğun belli yükleyenşar lanet ediyor android e böyle işletim sistemi mi olur diye ki meamo da asphalt 6 daha hızlı oynuyor o çok övdüğün cihazları şu da var MeeGo yeni çıktı angry birds galaxy on fire 2 nfs shift gibi oyunlar mevcut ki cihaz piyasada değil hangi sistem daha çıkmadan böyle şeyler yapabiliyor

Asphalt 6 Symbian icinde cikti ne yani, bir tane oyun duzgun diye Symbian Androidden daha mi iyi oldu :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
200 liralık çin mallarında bile android var.Kimse kusura bakmasın ben nokia yöneticisi olsam o en dandik telefonlarda bile olan sistemi kullanmam onlarda öyle yapıyor zaten.Piyasaya 1Ghz islemcili 1 gb ramli telefon çıkartıcam fiyatı 1200 lira olucak.Ama içindeki sistem ikonlar menüler 200 liralık telefonla aynı olucak ! Olduu :pro: (Bu da farklı bir bakıs açısı)

nonamex

Üye
200 liralık çin mallarında bile android var.Kimse kusura bakmasın ben nokia yöneticisi olsam o en dandik telefonlarda bile olan sistemi kullanmam onlarda öyle yapıyor zaten.Piyasaya 1Ghz islemcili 1 gb ramli telefon çıkartıcam fiyatı 1200 lira olucak.Ama içindeki sistem ikonlar menüler 200 liralık telefonla aynı olucak ! Olduu :pro: (Bu da farklı bir bakıs açısı)

Symbian telefonlar çok farklı sanki birbirinden :ehe

nalcam22

nalcam22

Üye
n9 da okadar iyi değil

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
n9 da okadar iyi değil

Hmm nerden vardin bu kaniya nerde gördün n9'u rüyanda falan mi.Bilgi sahibi olmadan telefon karalamayin kagit üstündeki bilgilerle olmaz bu isler.Deneyimlerinizi tartisin varsayimlari degil.

Ocean258

Ocean258

Üye
her markanın android kullanmayı ıstemesının nesı olumsuz bırsey onu anlamadım ben kardesım.. Adamlar 1 numara bence.. tabıkı ıster her marka telefonunda android olmasını telefonun satması için.. bak nokia'ya ısrar edıo symbianda satışları düşüşte her ülkede.. :/

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Kesinlikle N9 . Konuşan Çoktu Al Adamlar Çıkardı. 1ghz, 1gb Ram, En İyi Gpu.. Sistem Mükemmel.. Benim De Niyetim Almaya .. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
En iyi gpu değil kardeşim sadece en iyi şekilde kullana bilen diyelim

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N9'un üstüne telefon yok şuan kıyaslama videolarına filan bi bakın isterseniz hız olarak ne pihone ne de galaxy sII N9'a rakip olamaz :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikisinide almamalı ya galaxy s2 yada htc desire hd almalı :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt