Türkiye ye geldiğinde n9 mu x7 mi almalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Bende bi yerde okumuştum x7 istediği ses efektlerini falan iyi verememiş. O yüzden n9 en iyisi Bende gelse bende alıcam n9 u :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

log1n

log1n

Üye
Nokia almanı tavsiye etmem ama 2 sinden birisini tercih ediceksen N9 almanı tavsiye ederim :oke:

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
ne yapacaksın insanları bu zamana kadar hayal kırıklıgına ugratmış bir markanın telefonlarını , ben sana galaxy s2 öneririm

headhunTeR71

Üye
ne yapacaksın insanları bu zamana kadar hayal kırıklıgına ugratmış bir markanın telefonlarını , ben sana galaxy s2 öneririm

Aradaki farkı da cebinden verirsin heralde çünkü N9 1.200 küsürden bekleniyor bahsi geçen cihaz ortalama 1600 den satışta :yuru

scoutch

Üye
n950 vs n9 ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben ikisini de almayacağım ama alacak olsaydım N9 alırdım. Müzik konusunda fazla sorun olacağını zannetmiyorum. 4 hoparlöre fazla güvenme.:oke:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Sadece müzik dinlemek için telefon alıyorsan o kadar para vermene gerek yok 5800 her türlü işini görür.Diğer özellikleri iyi olmasada müzik dalında üzerine yoktur.

y n s c n

y n s c n

Üye
Her zaman yeni çıkan telefonlarda biraz zaman geçtikten sonra kullanılması taraftarıyım. İlk çıkanlarda (ki özellikle akıllı mobil cihazlarda) yazılım sorunları insanların kullanımına sunulduktan sonra görülüyor bundan öncesinden de ciddi sıkıntılar doğurabiliyor (örnek; iOS şarj sorunları, Android yazılım yükleme sorunları, symbian yavaş çalışma, güncelleme sorunları gibi) bu yüzden yeni çıkan yazılımı eğer developer (yazılım geliştirici) değilseniz ben pek tavsiye etmiyorum. Ciddi sıkıntılar ve zararlara sebep olabilecek yazılım hataları olabiliyor ne yazıkki. Ama ikisi arasından dersen N9 için baya güzel şeyler konuşuyorlar :) e hayırlısı olsun hangisini alırsan artık :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Önceden symbian almayın derlerdi simdi nokia almayın diyolar :kop:
Nokia iyi yolda demekki :pro:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

nonamex

Üye
Önceden symbian almayın derlerdi simdi nokia almayın diyolar :kop:
Nokia iyi yolda demekki :pro:

5800 Nokia'nin ilk dokunmatigiydi, kasa acikligi gibi donanimsal sorunla cikti piyasaya.. Ayrica sistem hatalari coktu.. N8 Nokia'nin ilk S^3 lu dokunmatigi idi bataryanin bir parcasini monte etmeyi atlamislar. O yuzden batarya yerinden cikiyordu telefon sana olu.. Ayrica kamerada tasarim hatasindan kaynaklanan parlama sorunu var.. Nokia'nin ILK meegolu telefonundan korkmamin sebebi budur.
Ayrica Cift cekirdek, saglam GPU'lu cikmasi gerekirdi N9'un.. O da olmadigina gore ? Ayni chipset islemci ve GPU'ya sahip Android bir telefon kullaniyorum su an..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia'nın ilk meegolu telefonu degil n9.Biraz arastır bu isleri yorum yapmadan önce.Nokia N900 diye bir model var karsına çıkar arastırırsan.
600 Mhz islemci 256 ram ile neler yapiyor meego bölümüne gir ve dolas.
Sana bir örnek vereyim arkadasım.Windows Xp ve vista üzerinden.
Windows Xp için 1GB ram çoktu bile.256 mb ramle bile rahat çalısıyordu.
Ama sen Vistaya en az 2GB ram koymalısın ki verim alasın.Aynı sekilde yüksek islemcide koymalısın..
Sanırım yeterince açıklayıcı oldu...

nonamex

Üye
Nokia'nın ilk meegolu telefonu degil n9.Biraz arastır bu isleri yorum yapmadan önce.Nokia N900 diye bir model var karsına çıkar arastırırsan.
600 Mhz islemci 256 ram ile neler yapiyor meego bölümüne gir ve dolas.
Sana bir örnek vereyim arkadasım.Windows Xp ve vista üzerinden.
Windows Xp için 1GB ram çoktu bile.256 mb ramle bile rahat çalısıyordu.
Ama sen Vistaya en az 2GB ram koymalısın ki verim alasın.Aynı sekilde yüksek islemcide koymalısın..
Sanırım yeterince açıklayıcı oldu...

N900 meego ile degil maemo diye bir sistemle cikti. O kadar abartildigi kadar bir telefon oldugunu dusunmuyorum, resistif ekranli bir telefon sonucta bastira bastira oyun mu oynanir.. Bootloader korumasi olmadigi icin Android kuruyorlardi genelde zaten, su Androidde olmasa :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Öyle öyle herkse çok uyanık çok akıllı nokia çok saf android kullanmıyor.Vista ve Xp örnegini tekrar oku.Ordaki vista android oluyor :pro:
Maemo ve meego aynı sey dostum.Yani platformlar aynı meego bir sürüm gibi..

nonamex

Üye
Öyle öyle herkse çok uyanık çok akıllı nokia çok saf android kullanmıyor.Vista ve Xp örnegini tekrar oku.Ordaki vista android oluyor :pro:
Maemo ve meego aynı sey dostum.Yani platformlar aynı meego bir sürüm gibi..

Nokia da boyle dusunuyor, koyuyor zayif islemciyi Ondan sonra 680 mhz islemcili N8 im flash videolu sitelerde donup kalirken, 1 ghz islemcili Androidim kalmiyor.. Neden acaba :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hmm evet ben biliyorum Optimus black'i anlatma bana :pro:
Youtube'da bile ya atar tarayıcıdan ya Error 404 bilmem ne.Bazen yarım saat bekle video açılmaz.Andorid'de flash destegi var ama bunu düzgünce uygulayabilecek telefon çok az ve bu telefonların kategorisi S2,Htc sensation,HD2 vs.
Aynı sekilde optimus black az çok flash oynatırken Ace,Gio ve fit nal topluyor ama hepsi android degil mi..

Uruloki

Uruloki

Üye
nonamex allah aşkına herkes android mi yüklüyor sen sadece konu başlıklarını okuduğun belli yükleyenşar lanet ediyor android e böyle işletim sistemi mi olur diye ki meamo da asphalt 6 daha hızlı oynuyor o çok övdüğün cihazları şu da var MeeGo yeni çıktı angry birds galaxy on fire 2 nfs shift gibi oyunlar mevcut ki cihaz piyasada değil hangi sistem daha çıkmadan böyle şeyler yapabiliyor

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
x7de tip denen bişey yok kesinlikle n9 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt