Türkiye ye geldiğinde n9 mu x7 mi almalı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye ye geldiğinde n9 mu x7 mi almalı ?
TÜRKİYEYE GELDİĞİNDE N9 1250 TL OLARAK X7 DE TAM OLARAK BİLİNMESEDE 900-1000 ARASI ÇIKACAKTIR N9 ÖZELLİKLERİ X7 DEN GÜZELDE OLSA BEN TELEFEONUMU MÜZİK TELEFONU OLARAK KULLANDIĞIM İÇİN HEP XPRESSMUSİC SERİSİNDEN ALDIM AMA N9 UN MEEGO SU DA GÖZ ARDI EDİLMEMELİ TEK SORUN N9 İÇİN DAHA FAZLA BEKLEMEK LAZIM NE YAPMALIYIM

GÖRÜŞLERR;?

SAMSUNG VE İPHONECİLER NOKİA VE NOKİACILARI RENCİDE EDİCİ SÖZLER KULLANMAYALIM :allalla: :nono:

Uruloki

Uruloki

Üye
het türlü N9 diyorum zaten videolarını izlemişsindir X7 yanında telefon değil bence

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Hiç Düşünme N9 Al Bence :evet::evet::evet::evet:

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
DEDİĞİN DOĞRU AMA BEN MÜZİK ODAKLI KULLANACAĞIM VE N8 HOPARLÖRÜ BENDE BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMIŞTI 4 HOPARLÖR CEZBEDİYOR TASARIMI DA GÜZEL X7 NİN BU TELEFON C7 GİBİ GÖLGEDE KALCAK GİBİME GELİYOR :) 800-900 TL LİK BÜTCE VAR N9 DA 1250 TL YURT DIŞI FİYATI TÜRKİYEYE GELENE KADAR 1400- 1500 OLUR GİBİME GELİYOR PAZAR PAYI KURTARMAK İÇİN FİYAT DÜŞÜK ÇIKARSA TERCİH HERKES İÇİN N9 OLABİLİR XPERİA ARC DA ÖYLE OLDU (h)

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum fiyatı belli değil ki N9 un hem N8 içinde aynısı dendi cihaz 1000tlye çıktı

OğuzcanAbi

Üye
önce bir gelsin hele
videodan pek birşey anlaşılmaz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tek şey Basket
Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Bencede Oğuzcan :evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8'in hoperlörü hayal kırıklığı yarattıysa ve senin için hoperlör çıkış gücü önemliyse X7 al derim, müzik konusunda çok iyi olduğu şüphesiz. Neticede N9 tabiki çok daha iyi ama X7 de işimi görür dersen N9'a daha fazla para vermenin hiçbir anlamı yok bence. Aralarında 350-400 tl arası bir fark olacaktır.

hoss

hoss

Üye
n9 tavsiye ederim:oke:

pRime.

pRime.

Üye
Her türlü N9 diyorum, X7'de 4 hoparlör olsa da aman aman yüksek ses vermiyor ve N9'da da 2 tane güçlü hoparlör var, N8'deki gibi hayal kırıklığı yaşamazsın yani. :oke: X7 her ne kadar müzik telefonu olsa da MeeGo'lu n9'un müzik deneyimini yaşatamaz. :oke:

nonamex

Üye
Nokia windows phone lu telefonları çıkarınca meego ve symbian'ında yüzüne bakmayacak daha.

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
bencede katılıyorum hem poralda engeç temmuzda çıkıyor diye habervar ankamall nokia shop tan inceliycez nokianın almanya sayfasında x7 ön sparişi 1024 tl diye çıkıyor kur çevirince meego ve 1ghz işlemci için 250 tl deyebilir fazladan

pRime.

pRime.

Üye
bencede katılıyorum hem poralda engeç temmuzda çıkıyor diye habervar ankamall nokia shop tan inceliycez nokianın almanya sayfasında x7 ön sparişi 1024 tl diye çıkıyor kur çevirince meego ve 1ghz işlemci için 250 tl deyebilir fazladan

Dostum eğer ankaradaysan cepa
Nokia shopa E6 gelmiş, onu inceleyip symbian annayı test edebilirsin. Buraya geldiğine göre ankamall'a da gelmiştir belki.

----------Eklendi @ 07:53:12 ---------- Yazıldı @ 07:50:22 ----------

Ben n9'a fazladan 250tl veririm şahsen.

suayb

suayb

Üye
Geçen bi yorumda okudum x7 de beklenilen haparlör performansı alınamamış diye söz ediyordu bence de N9 alınmalı telefonun tasarımı gerçekten çok güzel duruyor :) ama klavyesi var (nefret ederim):evet:

Uruloki

Uruloki

Üye
klavyesi olan N950 onu istesende alamazsın zaten ayrıca N9 un hoparlörü dolby digital sertifikalı yani süper kalite

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X7'ye biçilen fiyat çokmuş. Ben 800-900 arası bişey bekliyordum. Bu arada N9'un 360 derece incelenebilen 3D görüntüsü gsmarenaya gelmiş. Tasarımına birkere daha aşık oldum:

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Hiçbirisini alma. Nokia smartphone'lar rakiplerinin çok gerisinde kalıyor malesef. Dilimde tüy bitti söylemekten ama yine söyleyeceğim:evet: :

Symbian bir smartphone işletim sistemi olamaz...:nono:

pRime.

pRime.

Üye
Hiçbirisini alma. Nokia smartphone'lar rakiplerinin çok gerisinde kalıyor malesef. Dilimde tüy bitti söylemekten ama yine söyleyeceğim:evet: :

Symbian bir smartphone işletim sistemi olamaz...:nono:

Şaka mısın dostum n9 meego kullanıyo, youtube'a yaz bakayım nokia n9 diye.

Ocean258

Ocean258

Üye
walla smartphone almak ıstıyorsan nokiadan uzak dur derım kardesım ben sana.. pişman olursun.. ama ılla bunlardan bırını alacagım dıyorsanda N9 derım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt