[ENGİN]
Üye
Arkadaşlar hafife almıyorum her şey belli eğer bir savaş çıkarsa ki inşallah çıkmaz.
Tekrar söylüyorum cephe savaşı gibi birşeyi aklınızdan cikarın.
Amerika va İsrail, şu anda Rusya ve Cinden ustun. Ama 10 yıl sonra ne olur bilinmez. Rusya putinle çok iyi ilerledi. Bunun en büyük sonucuda ülkemize kurulan hava savunma radarıdır. Herkes bu radarın irana karşı israili korumak olarak düşünse de. Rusya ya karşıdır. Rusya buna cevaben Kaliningrad da bir radar üssünü hiznete soktu. Abd nin amacı, Ronald Reagan ın uyguladıgı ve basarılı oldugu Yıldız Savaşları Projesine benzer bir politika ile Rusya yı silahlanmaya itip ekonomisini cokertmektir. Sovyetleri boyle çökerttigi icin yine basarılı olucagını dusunse de Rusya olayın farkında. Sağlam bir dünya savaşı bizi bekliyor....
- - - Eklendi - - -
Abdnin hava kuvvetleri çok iyi durumda. Ama rusya için aynı seyi soylemek mumkun degil. Abd nin ustun savas sistemleri var. Ama Rusya hala sovyetlerden kalma sistemlerde kaldı. Eğer sovyetlerin yıkıntılarıyla ugrasıyor olmasalardı kesinlikle daha iyi durumda olurlardı. Deniz kuvvetleri de bir bakıma oyle. Rusyanın Amiral Kuznetsov dan baska ucak gemisi yok. Ama abd nin Nimitz, Dwight D. Eisenhower, Enterprise ve aklıma gelmeyenlerle birlikte sanırım 9 tane falan var. Bir savaşta çok iyi işler yapan uçak gemileri gercekten gerekli sistemler.
hepiniz güzel yorumlar yapmıssınızda savas çıkarsa türkiye kolay lokma olmaz tabi bu benim görüşüm
bu vatan çok zor kazanıldı
ve tarihi türkler yazdı
zaten 3 sene icinde seferberlik var bana kop kop yaparim allahima
- - - Eklendi - - -
zaten 3 sene icinde seferberlik var bana kop kop yaparim allahima
- - - Eklendi - - -
amerika para kesilene kadar dostum amerikayi gozunuzde buyutmeyin amerika silahsiz ac yoksullari vuruyor bi seal timi gelsin gabara cudiye ciksin birsey yyapamaz silahsiz ve ozellikle cocuk kadinlari vururlar
İnşallah öyle olur. Stratejik bombardıman uçakları bir gece gelir tum onemli hedefleri bombalar. Hic birsey yapamayız. Ama su anda. Son zamanlardaki Savunma sanayii sektorundeki gelismeler umut verici. Roketsan iyi çalışıyor. Hava savunma ihalesi var yeni.
- - - Eklendi - - -
Önemli olan kadınları vurması değil. Kadınları neyle vurduğu. Adamların donanımı çok iyi. Biz hala G3 kullanırken, adamlar ar-15 in bir suru degisik versiyonunu yapıp kullandı. Biz daha Milli piyade tufegi ile ugrasıyoruz. Askerlerimiz acemi. Eğitimsiz. Askere giden adam 4 el ateş ediyo geri geliyo. Bordo bereli diyeceksiniz şimdi. Onlardan oonlarda da var. Marsocuydu, Devgrusuydu, seal iydi. Oyle her Turk asker dogar ile olmuyor. Biraz Realist olun. Bağlıyosunuz milliyetcilige gidiyosunuz. Blraz etrafınıza bakın. Bir turk dunyaya bedel degil artık.
Tamam savaşı kaybetmişiz zaten...
Boşa konuşmaya gerek yok abi, Amerika ve Rusya çok güçlü, Suriye onlardan daha güçlü, Türkiye kim oluyormuşta onlarla (afedersiniz) sidik yarıştırıyor şimdi...[ENGİN];4913123' Alıntı:
gelde anlat işte
Katılıyorum[ENGİN];4912138' Alıntı:Çanakkale'de de m16 mı vardı?biraz tarihinize dönüp bakın gemileri topları ağır silahları olan ittifak kuvvetleri ve atacak kurşunu yok denilen mehmetcık.Onlar inandılar ve başardılar amerikan ordusunu gözünüzde çok büyütüyorsunuz.bugünki savaşlar teknolojik olsada asil olan insandır.
Herşey güç değildir bazen sadece hırs ve inanmak yeterlidir .Boşa konuşmaya gerek yok abi, Amerika ve Rusya çok güçlü, Suriye onlardan daha güçlü, Türkiye kim oluyormuşta onlarla (afedersiniz) sidik yarıştırıyor şimdi...
Yorumlara bakarsan pek inanan yok Onur, ona kızdım zaten.Herşey güç değildir bazen sadece hırs ve inanmak yeterlidir .
Hay çok yaşa, güzel yorumdu...ne savaşı ya suriye uzatmaları oynuyor...
Sadece alttakini gördüm abiYorumlara bakarsan pek inanan yok Onur, ona kızdım zaten. - - - Eklendi - - - Hay çok yaşa, güzel yorumdu...
eyvallah abiYorumlara bakarsan pek inanan yok Onur, ona kızdım zaten.
- - - Eklendi - - -
Hay çok yaşa, güzel yorumdu...
ne savaşı ya suriye uzatmaları oynuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?