OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4892319' Alıntı: kim savaşmak istiyor buyrun sizi öne alalım Genişletmek için tıkla ... beni 1. Sıraya yaz abi.
[ENGİN];4892319' Alıntı: kim savaşmak istiyor buyrun sizi öne alalım Genişletmek için tıkla ... beni 1. Sıraya yaz abi.
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: beni 1. Sıraya yaz abi. Genişletmek için tıkla ... Allah Bu halka 2.kez kurtuluş savaşı yaşatmasın .
OttomaN TigeR' Alıntı: beni 1. Sıraya yaz abi. Genişletmek için tıkla ... Allah Bu halka 2.kez kurtuluş savaşı yaşatmasın .
Hakanmtn54 Üye ne savaş meraklısıymışsınız arkadaş.. bilgisayarda oynadığınız "kalofdati" sandınız bu işi heralde...
ne savaş meraklısıymışsınız arkadaş.. bilgisayarda oynadığınız "kalofdati" sandınız bu işi heralde...
Lord Of The Red Üye savas mavas cıkmaz en azından surıye ıle cıkmaz.sıkletler farklı.tuy sıklet bıle degıl capı yetmez haa abısı ıranı da alırsa yanına belkı cesaret edebılır.ıran kasınıyor zaten.saglam bır kasınması lazım.ıran kafırlerının.
savas mavas cıkmaz en azından surıye ıle cıkmaz.sıkletler farklı.tuy sıklet bıle degıl capı yetmez haa abısı ıranı da alırsa yanına belkı cesaret edebılır.ıran kasınıyor zaten.saglam bır kasınması lazım.ıran kafırlerının.
FirstPioneer Üye Savaşı açtınız seferberliği ilan ettiniz şimdi de listeleri tamamladınız 2 güne gireriz suriye topraklarına artık
Savaşı açtınız seferberliği ilan ettiniz şimdi de listeleri tamamladınız 2 güne gireriz suriye topraklarına artık
haydaravısyon Üye Konu Sahibi eeANTi' Alıntı: bizi en az 10 sene geri atar Genişletmek için tıkla ... A.r.o.g filiminde bir sahne vardı "Darbe bizi 10 yıl geriye götürür. Savaşalım. +Savaş bizi dört yıl geriye götürür."
eeANTi' Alıntı: bizi en az 10 sene geri atar Genişletmek için tıkla ... A.r.o.g filiminde bir sahne vardı "Darbe bizi 10 yıl geriye götürür. Savaşalım. +Savaş bizi dört yıl geriye götürür."
Sertug1991 Üye Valla ben Kilis te oturuyom ve babam subay ve lojmanlarda oturuyoruz yani savaş olursa forumdan ilk ben ölürüm
Valla ben Kilis te oturuyom ve babam subay ve lojmanlarda oturuyoruz yani savaş olursa forumdan ilk ben ölürüm
spy ghost Üye Sertug1991' Alıntı: Valla ben Kilis te oturuyom ve babam subay ve lojmanlarda oturuyoruz yani savaş olursa forumdan ilk ben ölürüm Genişletmek için tıkla ... şehit olmak dert değil
Sertug1991' Alıntı: Valla ben Kilis te oturuyom ve babam subay ve lojmanlarda oturuyoruz yani savaş olursa forumdan ilk ben ölürüm Genişletmek için tıkla ... şehit olmak dert değil
Sertug1991 Üye spy ghost' Alıntı: şehit olmak dert değil Genişletmek için tıkla ... bende onu diyorum
spy ghost Üye Sertug1991' Alıntı: bende onu diyorum Genişletmek için tıkla ... ölürüm diyorsunda "şehitler ölmez"
ismail Üye [ENGİN];4893814' Alıntı: 50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor Genişletmek için tıkla ... Harbiden çok sapıtan var yaa ben bazı arklarla muhabbet ediyom ulan nerdeyse vatanı satçaklar konuşmada. bi arkadaş vardı(artık değiliz) Ezan'a bağrıyo niye okunuyon diye
[ENGİN];4893814' Alıntı: 50 yılda bir savaş olmalı ki millet kendine gelsin yoksa sapkınlık alıp başını gidiyor Genişletmek için tıkla ... Harbiden çok sapıtan var yaa ben bazı arklarla muhabbet ediyom ulan nerdeyse vatanı satçaklar konuşmada. bi arkadaş vardı(artık değiliz) Ezan'a bağrıyo niye okunuyon diye
__xXx__ Üye ya su savasinca geri gitme gerileme meselesinı ben anlamıyorum amerikanın ısrailın su an taş devrinde olması lazım
ya su savasinca geri gitme gerileme meselesinı ben anlamıyorum amerikanın ısrailın su an taş devrinde olması lazım