Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

said32

said32

Üye
Geldim
--------
Teşkilat maçı yapamıyoruz 1 kere yaptık sadece . Ve sonraki denememizde ise 20 dakka boyunca rakip aradık bulamadı sizce nedendir ?
--------
5v5 i sevdim biraz ama orda oynamak biraz daha zor

Son düzenleme:

saki3d

saki3d

Üye
Geldim
--------
Teşkilat maçı yapamıyoruz 1 kere yaptık sadece . Ve sonraki denememizde ise 20 dakka boyunca rakip aradık bulamadı sizce nedendir ?
--------
5v5 i sevdim biraz ama orda oynamak biraz daha zor
Guild maci Server tarafında sorun sanırım bizde yapamıyoruz :/

5v5 haritasına alışınca 3v3 haritası biraz sıkıcı kalıyor. 5lik harita buyuk olması ve daha fazla kişiyle oynanması açısından daha zevkli geliyor bana,
ama karma ekiple genelde iyi olmuyor, kimi kızıp bırakıyor jungle a tek dalıcak diye oteki solo istiyor birakmıyorlar diye cekip gidiyor ekip kurup oynayabilirsek gercekten cok zevkli oluyor veya en az 3 kişi + 2 rastgele kişi alarak

said32

said32

Üye
Ekip kurulsa iyi olur :D Bir de oyun içindeki birisiyle iletişim kurtulamıyor aslında bir şekilde mesajlasabilsek teamspeak?yada senin önerdiğin o "Razer Comms" programı ile kolaylıkla iletişim kurulup ekip kurulabilir

saki3d

saki3d

Üye
Razer guzel duruyor ama ses çok kısık gibi geldi bana, birde ben her zaman konusabilicek durumda olmayabiliyorum,
serviste v.s. ama
oda kurup siz konusursunuz ben yazarım o da olur :p

mehayfi

mehayfi

Üye
Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir yıldır bu oyunu oynutyorum heroların çoğu bende açık kitabeler yazıtlar mevcut..burada türklerin beraber olduğu bir birliktelik olduğunu yeni farkettim. oyun bağımlılık yaptı desem yeridir.oy8unda 3 vs 3 haritada top 400 içerisindeyim yardımım olacak bir durumda sizlerle paylaşırım nick mehayfi

said32

said32

Üye
Tamam serkan abi :)
---------------
Mehayfi seni ekliyorum ben xturkherox :)

mehayfi

mehayfi

Üye
TAMAM
Tamam serkan abi :)
---------------
Mehayfi seni ekliyorum ben xturkherox :)

TAMAM DOSTUM BEN AKŞAM 22 İLE 01 ARASI OYNUYORUMBU ARADA SERVER İOSARKADAŞLAR İPAD DE OYUN OYNARKEN KAYIT YAPABİLEN BİR PROĞRAM VAR MI?

said32

said32

Üye
biz androiddeyiz. program var recordmyscreen adinda.

said32

said32

Üye

Saki3d ile yaptığımız son iki maç :)

• Beğen
Tepkiler: saki3d
omer2546

omer2546

Üye
Benide teskilata alin adim yavuzsul :)

Trothhh

Üye
Genellikle 3.cusu uzun suruyor cunku daha zevkli oluyor.Oynariz tabiki genellikle sabah 9 oglen 12 arasi oynuyorum
Ben hep üçteyim denk gelmememiz ilginç bende genelde gece giriyorum ondandır. Trenin yerini hiçbir map alamaz net :D

said32

said32

Üye
Ben hep üçteyim denk gelmememiz ilginç bende genelde gece giriyorum ondandır. Trenin yerini hiçbir map alamaz net :D

Hemen zevkler ve renkler tartışılmaz diyeyim. Gerçi teknik olarak renk de zihnimizin bir zevki.

saki3d

saki3d

Üye
HoCClub üyeleri,
Teşkilatımda olup oyunu oynamayan arkadaşlar
bir zahmet isimlerinizi yazın. Yer sıkıntım var

omer2546

omer2546

Üye
vallaha ben oynuyorum

uRas122

Üye
Oyundan atıyo sürekli yardımcı olabilecek varmı? Oyuna giriyıeum kahraman seçiyorum oyun başlıyo kapışıyoruz falan sonra atıyo
Telefon sony xperia z root yok oyunun grafik ayarlarını düşürdüm yine atıyo

said32

said32

Üye
Arkaplanda bir süre sonra ram kaplayan ve gittikçe boş rami azaltan uygulamalar oluyor . O cihaz güçlü , fakat benim samsung galaxy s2, imde de oluyordu aynisindan , Otomatik ram temizleme programı buldum kurdum ayarladım , gereksiz uygulamalari kaldırdım. Hiç atmadı grafikleri düsükte oynamani tavsiye ederim :)

uRas122

Üye
Ram programının adını biliyomusun peki

said32

said32

Üye
Advanced Task Manager - Killer

uRas122

Üye
Eyvallah bro

sasua42

sasua42

Üye
Beyler ben oyunu indirsem teşkilata alır misiniz?
Acemiyim bak haa:))
Bu arada ben önceden oynamıştım lg g2 olduğu halde laglar vardı nasıl seri oynarız