Türkiye Heroes of Order And Chaos Teşkilatı

Sponsorlu Bağlantılar

said32

said32

Üye
ben - (xturkherox)
saki3d - (saki3d)

Oyunda maçlara girerken takım ayarlamayı ve insan cagirisini Google ın -Hangouts- Adli programi ile Grup mesajlasmasi fonksiyonu uzerinden yapiyoruz. Ayni whatsapp gibi mesajlasma programi fakat google hesabin ile giriyorsun. İndir onu sonra [email protected] (bana) mesaj at ben seni gruba ekleyeyim şuan 9 kişiyiz.

sasua42

sasua42

Üye
Tamamdir kardeşim kuruyorum

lcvrt2003

lcvrt2003

Üye

Merhaba arkadaşlar Heroes Of Order And Chaos oyununu biliyorsunuzdur Oynayan Herkes Davetlidir
​
Sol'daki Menüden Teşkilat Bölümünden Arayabilirsiniz

Teşkilat İsmi İle Aramak İsteyenler:
HoCClub
Teşkilat Lideri'nin İsmi İle Aramak İsteyenler: bserjcank

Lider: bserjcank
Yetkili: saki3d

Android İndirmek İçin :
bana istek gönder
nick:lcvrt

said32

said32

Üye
lcvrt Google Hangouts indir kur google hesabinla giris yap [email protected] ekle gruba alayim oynamaya baslariz!

blade5461

blade5461

Üye
s.a arkadaslar ben konusma programı falan indiremem çünkü online saatlerim 23:00 -5:00 oldugu icin kimseyi rahatsız edemem her gün bu saatte acıgım lvl 33 varsa böyle birine yer geleyim grubunuza :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
amerika kalradya ormanindayim, nickim serhan, 17.00 a dogru girerim

said32

said32

Üye
Bizde vardır o saatte acik olan ama şu durum : Mesela sen geldin 11 De bizim adam maçta o sırada, arkadaş ekli olsan bile oyun sırasında onunla oyun içinden mesajlasip plan yapamazsin.Oyun mesaj sistemi yüzunden maçtaki birine attigin mesaji görmüyor oyuncular. Bence indir derim . Rahatsiz etmezsin çünkü programda oturumu kapadigin zaman bildirim gelmiyor.
Çoğumuz 40 Leveliz :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ios'da oynayan arkadaşlar var mı (Android bölümü farkındayım ama ben hem ios hemde android için aldım belki aynı durumda olanlar olabilir :D )

blade5461

blade5461

Üye
sadece msj sesli konuşma yok değilmi yanlış anlamadıysam indireyim akşama girerim

said32

said32

Üye
sadece mesaj ile , zaten sesli konusmayi kaldirmaz internet lag yapar bende oyun sirasinda bu yuzden sadece yazi ile :)

blade5461

blade5461

Üye
tmm indirdim gmail neydi? Ekleyim

blade5461

blade5461

Üye
tmm eklerim yardımcı oldugun için teşekkürler.

said32

said32

Üye
önemli değil =) profil resmindeki heroda iyimisin :D takimda support alan yok :)

blade5461

blade5461

Üye
iyiyimde karakter yok bende :) alıcam

said32

said32

Üye
Ok :)

said32

said32

Üye
Buldum sana mesaj attim gruba ekledim.

ibrahim 07

ibrahim 07

Kapalı Hesap
:tşk:

mehayfi

mehayfi

Üye
bu resimler biraz eski oyunlardan yenilerinide yollayacağim keşke bende androitte olsaydım