Aslında benim telefonum çok rahat oynanıyor telefon lg g2 5.2 inc büyüklüğü tablet gibi her şeye yetiyorTELEFONLA TABLET ÇOK FARKEDİYOR..TABLETTE PARMAKLARI ÇOK RAHAT HAREKET ETTİREBİLİYORSUN TUŞLAR KARIŞMIYOR.İMKANLAR DAHİLİNDE TABİKİ AMA BEN TABLETSİZ OYNAYAMIYORUM
Heroes of order leage of legends kadar popüler olabilirdi eğer
1-oyun nooblar feederlar boosterlar ve trollerle dolu olmasaydı
2-takımda düzen olsaydı yani 1 adc 1 sup 1 mid 1 solo 1jungle
3-her maç en az 1afk olmasaydı
4-Daha çok hero olsaydı
5-Herolar arasındaki denge düzensiz olmasaydı
6-gameloft oyunla biraz olsun ilgilenseydi
7-Adam akıllı nerf ler gelseydi
8-Laglar olmasaydı
Heroes of order çok güzel olabilirdi En az 1 afk dediysem genelde 3 oluyor

kaTamamdır tesekkur ederım teskılat dolmus basvuramıyorumHızlı level almam ıcın ne ypmalıyım
Arkadaslar dukkanda 80 runıge 24 saatlık kudretlı huner runıgı yazıyor ne ıse yarıyor tam olarak
kardeş hüner runiği al tabiki seni hızlı kasar 24 saat boyunca 500 ex kasacakkken 1500 e kasarsın daha çabuk lw atlarsınHünerler yazar oyun ana menüsünde orada kac levelsen o kadar sayida açık hünerlere puan verebilirsin. Ama onu alirsan 40 puan verebilirsin ! Fakat bu sadece belli bir sure geçerli. sonra eski haline doner tavsiye etmem
1-Hepsinde var o , bu yüzden hangoutsa takım kurduk 5 tane iyi oynayan arkadaşımızla oynuyoruz kafamiz rahat.
2-Takım kurarsan yapılır, ki yapıyoruz.
3-Dediğim gibi Takım ile çözülecek bir olay, üstelik afklere ceza var
4-Gittikçe Herolar artiyor
5-Evet Bunda Haklisin bazi Herolarda denge yok.(Goldfur)
6- İlgileniyorlar ama beceriksizler yani sonuç 0
7-Nerf geliyor ama yeni çıkan herolara değil, Paladine,debroneeye nerf geldi,Migrovea Valoxa Buff,Gelir yani
8-Laglar olmasi oyunun android üzerinden oynanmasi ile aciklanabilir , Android interneti bir windows kadar optimize kullanamiyor,Ve Genelde Biraz server yoğunluğuyla ilgili.
9- Bu bir mobil oyun dostum tabiki lol kadar tutmaz
10-Gameloft Paragöz![]()
çok güzel açıklamışssın..oyun yeni sayılır lol e dota ya göre üstelik bilgisayarla tablett oyunlarını aynı kefeye koymamak gerekir.yinede oyun iyi tuttu bence..1-Hepsinde var o , bu yüzden hangoutsa takım kurduk 5 tane iyi oynayan arkadaşımızla oynuyoruz kafamiz rahat.
2-Takım kurarsan yapılır, ki yapıyoruz.
3-Dediğim gibi Takım ile çözülecek bir olay, üstelik afklere ceza var
4-Gittikçe Herolar artiyor
5-Evet Bunda Haklisin bazi Herolarda denge yok.(Goldfur)
6- İlgileniyorlar ama beceriksizler yani sonuç 0
7-Nerf geliyor ama yeni çıkan herolara değil, Paladine,debroneeye nerf geldi,Migrovea Valoxa Buff,Gelir yani
8-Laglar olmasi oyunun android üzerinden oynanmasi ile aciklanabilir , Android interneti bir windows kadar optimize kullanamiyor,Ve Genelde Biraz server yoğunluğuyla ilgili.
9- Bu bir mobil oyun dostum tabiki lol kadar tutmaz
10-Gameloft Paragöz![]()