.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Tüm mesajlarıma bakın isterseniz hiçbirinde yok öyle yabancı karakter, kısaltmalar, noktalama işaretleri hataları ve yazım yanlışı yok. Genişletmek için tıkla ... Benim ki yazım yanlışı dolu
TeknoÖmer' Alıntı: Tüm mesajlarıma bakın isterseniz hiçbirinde yok öyle yabancı karakter, kısaltmalar, noktalama işaretleri hataları ve yazım yanlışı yok. Genişletmek için tıkla ... Benim ki yazım yanlışı dolu
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Benim ki yazım yanlışı dolu Genişletmek için tıkla ... Evet dostum, bunun sonunda ise nokta eksik.
.caner.' Alıntı: Benim ki yazım yanlışı dolu Genişletmek için tıkla ... Evet dostum, bunun sonunda ise nokta eksik.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Evet dostum, bunun sonunda ise nokta eksik. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum (Bak bunda da yok.)
TeknoÖmer' Alıntı: Evet dostum, bunun sonunda ise nokta eksik. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum (Bak bunda da yok.)
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Biliyorum (Bak bunda da yok.) Genişletmek için tıkla ... We are Language Killer.
Legendary. Üye Konu Sahibi Türkçemizi katletmeyin diyorum ama nicke baksanıza benim .caner.' Alıntı: Eyvah, :aman: Tdk geldi! Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim
Türkçemizi katletmeyin diyorum ama nicke baksanıza benim .caner.' Alıntı: Eyvah, :aman: Tdk geldi! Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim
.caner. Üye .TremmerT.' Alıntı: Türkçemizi katletmeyin diyorum ama nicke baksanıza benim Estağfurullah kardeşim Genişletmek için tıkla ...
.TremmerT.' Alıntı: Türkçemizi katletmeyin diyorum ama nicke baksanıza benim Estağfurullah kardeşim Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye La benim de konu olacaktı buna benzer, nerelerde acaba ... ... ...... aha buldum.. Konulara ''YORUM'' yazmadan önce Lütfen okuyun! - MaxiCep
La benim de konu olacaktı buna benzer, nerelerde acaba ... ... ...... aha buldum.. Konulara ''YORUM'' yazmadan önce Lütfen okuyun! - MaxiCep