Turkcellle ücretsiz bağlan Facebooka!

Ya arkadaşım benimle dalga mı geçiyorsun. Sen mobil Facebook'a girmişsin. Mobil Facebook'a girilir tabii ki.

Üst mesajda yazdığım gibi zero.facebook.com'dan bahsediyoruz.
arkadaşım sen bilgisayardan giremezdin diyordun senmi geçiyorsun asıl benimle dalga
1. zero facebook'a bilgisayarındanda girersin
2.telefonundanda girersin.(NOKTA)

arkadaşım sen bilgisayardan giremezdin diyordun senmi geçiyorsun asıl benimle dalga
1. zero facebook'a bilgisayarındanda girersin
2.telefonundanda girersin.(NOKTA)

Gir görelim hadi. m.facebook.com'a girmişsin sen. Zero.facebook.com'a gir. Sana PSP Go hediye edeceğim.

Gir görelim hadi. m.facebook.com'a girmişsin sen. Zero.facebook.com'a gir. Sana PSP Go hediye edeceğim.

neyin resmini çektim ben pekipsp go'yu da al super mario oynaben sana beleş veriyim yavrum yanındada mario oyunu bedavaal buda yeni tartışma konusu olsun

bilgisayarında gerekli ayarları yapıp istediğin wap sitesine girersin mobil uygulamaları telefon'damı yapıyorlar zannediyorsun

neyin resmini çektim ben pekipsp go'yu da al super mario oynaben sana beleş veriyim yavrum yanındada mario oyunu bedavaal buda yeni tartışma konusu olsun

Çektiğiniz resme bir daha bakın. Adres satırında m.facebook.com yazıyor. Neyse girilmediğini öğrendiğinize göre konu kapandı. Hırs yapıp zero.facebook.com'a girerseniz özel mesaj atın PSP Go'unuzu göndereyim.

senin gibi hırs yapıp bir yerimi yırtmamsen 2.el psp ile mario oyna

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar genel bir konuda tartışma yapmayalım.

kralmali

Üye
bilgi içinn sağolasınn dostumm

arkadaşlar bu 0.facebook ile facedeki ekli arkadaşlarımızla sohbet edemiyomuyuz?