Turkcell'den yeni abonelere özel esneyen internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'den yeni abonelere özel esneyen internet paketleri
Her zaman mobil kullanıcılarına en güncel hizmeti ve teknoloji sunan operatör firması bu sayede başarısını katlayarak arttırmayı başarıyor. Sektördeki liderliğini daha uzun yıllar koruyacağını herkese gösteren firma, müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerini karşılamak amacı ile hazırlayıp, sunduğu cazip fırsatlı tarifeleri ile de herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Bu sıralar Esneyen paketleri ile müşterilerinin yüzünü güldüren firma, bu teklifi ile mobil kullanıcılarının tarife içeriklerini ihtiyaçlarına göre müdahale edebilme imkânı sunuyor. O anki ihtiyacınıza göre tarifenizde dakika ya da internet kullanım haklarınızı arttırıp ya da azaltabilmeniz mümkündür. Sizde hayatınızı kolaylaştıracak bu fırsattan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Nasıl Katılabilirim?
Turkcell mağaza veya bayilerine gidip yeni hat bir hat alarak ya da numara taşıma yolu ile operatör değişikliği yapıp ve bu tekliften faydalanma talebinde bulunduğunuz takdirde hemen katılım sağlayabilirsiniz. 0532 532 0000’a telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile de katılım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell bedava internet için online kanallar yolu ile de kısa bir sürede bu teklifi satın alıp, hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sadece son 3 ay içerisinde numara taşıma, yeni hat tesisi ya da faturasızdan faturalıya geçen bireysel aboneler katılım sağlayabilirler.

Nasıl İptal Edebilirim?
Çağrı merkezi ile iletişime geçerek ya da Online kanallar yolu ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım Haklarım Nelerdir?
Bol Dakika / Bol GB: Birinci teklifte her yöne 750 dakika, 1000 SMS ve 1 GB’ye, ikinci teklifte ise her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB’ye 12 aylık kontrat yaparak 30 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. İhtiyacınıza göre dakika ya da internet ağırlıklı pakete esnetme yapabilirsiniz.

Detaylar

  • 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • 30 gün boyunca kullanılmayan tarife içeriği gelecek aylara devredilmez.
  • 2222’ye “KALAN” yazıp göndererek kalan kullanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Teşekkürler bilgilendirme için
 


Üst Alt