Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkcellden lumia 920 alayımmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint
Üye
Konu Sahibi
Türkcellden lumia 920 alayımmı ?
s.a arkadaşlar ben öğrenciyim ayda 60 tl telefon+faturaya vereblirim. Sizce alayımmı bekliyimmi ? Bu arada türkcellden alınmaz demeyin. Sonradan orjinal fw ye çeviririm
meme4
Üye
üniversite ögrencisi degilsen alma aşar seni diye düşünüyorum.
ozakin70
Üye
Bence biraz daha bekle faturalı pakete ihtiyacın yoksa netten veya telciden varsa Turkcell'den al ama bekle birazdaha
s.a arkadaşlar ben öğrenciyim ayda 60 tl telefon+faturaya vereblirim. Sizce alayımmı bekliyimmi ? Bu arada türkcellden alınmaz demeyin. Sonradan orjinal fw ye çeviririm
daha vizelere 2 ay var. Kaldığım evde tv v.s yok onlarla geçirceğim zamanı lumia ile geçirirm
Furkan Emekli
Üye
Vakit geçirmek istiyorsan daha çok uygulama ve oyun olması gerekir fakat Lumia'nın marketi yeni Ama sürekli gelişiyor onu bekleyene kadar S 3 alabilirsin ama Lumia da seni memnun eder. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Çok iyi bir alet.
Vakit geçirmek istiyorsan daha çok uygulama ve oyun olması gerekir fakat Lumia'nın marketi yeni Ama sürekli gelişiyor onu bekleyene kadar S 3 alabilirsin ama Lumia da seni memnun eder. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Çok iyi bir alet.