Türkcellden lumia 920 alayımmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Türkcellden lumia 920 alayımmı ?
s.a arkadaşlar ben öğrenciyim ayda 60 tl telefon+faturaya vereblirim. Sizce alayımmı bekliyimmi ? Bu arada türkcellden alınmaz demeyin. Sonradan orjinal fw ye çeviririm

meme4

meme4

Üye
üniversite ögrencisi degilsen alma aşar seni diye düşünüyorum.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bence biraz daha bekle faturalı pakete ihtiyacın yoksa netten veya telciden varsa Turkcell'den al ama bekle birazdaha

acuxx

acuxx

Üye
s.a arkadaşlar ben öğrenciyim ayda 60 tl telefon+faturaya vereblirim. Sizce alayımmı bekliyimmi ? Bu arada türkcellden alınmaz demeyin. Sonradan orjinal fw ye çeviririm

Nasıl yapıcaksın bunu rm kodları farklı galiba

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vakit geçirmek istiyorsan daha çok uygulama ve oyun olması gerekir fakat Lumia'nın marketi yeni Ama sürekli gelişiyor onu bekleyene kadar S 3 alabilirsin ama Lumia da seni memnun eder. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Çok iyi bir alet.

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Vakit geçirmek istiyorsan daha çok uygulama ve oyun olması gerekir fakat Lumia'nın marketi yeni Ama sürekli gelişiyor onu bekleyene kadar S 3 alabilirsin ama Lumia da seni memnun eder. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Çok iyi bir alet.

S3 ogrenciyi asar hocam :D benim tavsiyem s3 mini almak

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3 defalarca kullandım. Ama samsung a kanım kaynamıyor malesef

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben Turkcell'den Sakız Almam

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla Samsunga alışamadıysan Lumia 920 al hem interneti hızlı canını sıkmaz yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
RM kodları aynı ayrıca Turkcell fwsinin orjinalden bir farkı ve herhangi bir reklamı yokmuş.

asigsasi

asigsasi

Üye
orjinal radyo yokmuş önemli değil diyorsan al önü açık bir cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt